Stellar Stellar Stellar

Wij willen heel graag een tweede kindje, een broertje of zusje voor onze kleine dochter van 2. De pil is overboord gegaan, en we gaan genieten van de (gezonde) spanning rond mijn NOD. Ik kan niet wachten om weer zwanger te zijn, de voorbereidingen en onze dochter laten kennismaken met een broertje of zusje. Ik hoop dat het ons weer gegund is :-)

Pil overboord vanaf juli 2016, augustus 2017 dochter 2 geboren.

November 2019 zwanger van kindje 3

Geheimpje

Geheimpje is geboren op maandag 20 juli 2020 en is een een jongen of een meisje.

Over Geheimpje

 

Kleintje

Kleintje is geboren op woensdag 16 augustus 2017 en is een een meisje.

Foto's van Kleintje

Over Kleintje

 

Laat een berichtje achter voor Stellar

Stellar
Hoi Siam ik zie geen profiel bij jou? De tinnitus is bij mij nooit meer weggegaan heb het nu al bijna 3 jaar. Misschien naar de huisarts en evt. doorverwijzen naar ziekenhuis? Kno?

Siam
Hoi Stellar, Ik las jouw berichtje onder het stuk over oorsuizen. Je liep er destijds al 4 maanden mee rond. Was dit tijdens de zwangerschap? En is dit inmiddels over? Ik heb het nu een maand, ben nu 38 weken zwanger en word er echt knetter gek van. Ik hoor echt een piep of fluit toon, soms heel statisch, of een ruis. Wat hoorde jij precies?

s
Gefeliciteerd!!❤

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan