Lara Lara Lara

helaas, Lara heeft nog geen welkomstekst geschreven

Loïs

Loïs is geboren op vrijdag 27 juli 2018 en is een een meisje.

Foto's van Loïs

Over Loïs

 

Laat een berichtje achter voor Lara

Baby05
Dank je

Sue
Super fijn en gefeliciteerd een meisje wat leuk! Ik heb vorige week te horen gekregen dat ik een jongen krijg, ook heel leuk :D Ben inmiddels 16 weken bijna 17 en alles gaat goed! Druk bezig hier met de kamer, want vind ook wel zo fijn daar optijd mee klaar te zijn :) Wat voor kleuren heb jij gekozen voor de kamer? Want jij bent al klaar begreep ik! En tja helaas de vervelende ervaringen zal je nooit vergeten, maar ben wel oh zo gelukkig dat het nu allemaal goed gaat :D En nu de kwaaltjes wat minder zijn geniet ik helemaal meer :) Ik kijk erg uit naar de 20 weken echo, erg spannend allemaal (wij hebben geen nipt gedaan) heb er wel goeie vertrouwen in. Veel plezier tijdens je zwangerschap!

Sue
Hallo Lara! Ik zie nu pas je lieve troostende berichtje op mijn profiel, sorry daarvoor. Wat vervelend dat ook jij dit heb meegemaakt, je was zelfs al een stuk verder ook. Het was voor mij erg zwaar (ondanks dat ik niet zo ver was, maar meer de nasleep die het hem deed) en had daarom eigenlijk afstand genomen van alle foras, vandaar mijn afwezigheid. De missed abortion gaf mij een hele lange nasleep. Eerst aan de medicatie, die viel erg zwaar, kwam er toen met de controle achter dat het niet gelukt was. Nogmaals aan de medicatie, weer niet gelukt. Toen bleek ik een zware bloed infectie te hebben, het bleef maar stromen voor meer dan een maand lang. Ik was helemaal opgebrand hierdoor en toen moest ik alsnog voor een curettage. Op heden dag nog steeds pijn in me rug door de ruggenprik. Je kan denk wel begrijpen dat ik het helemaal zat was! MAAR ondanks alles, is het me toch weer gelukt! Was hele tijd erg onzeker of mijn lichaam wel wilt door deze ervaring, maar heb vandaag goed nieuws mogen krijgen! Hopelijk zal het deze keer goed verlopen :) Ik houd me rustig! Ik zie trouwens dat het bij jou ook al weer gelukt is en in je 2de trimester al! Gefeliciteerd!!! Veel succes met je zwangerschap en echt nogmaals SUPER bedankt voor je lieve berichtje, ik waardaar dat enorm. Het is ons toch weer gelukt, zo zie je maar ♥ fijn!

s
Gefeliciteerd Lara hopelijk gaat dit goed liefs

Puckje
Even een update..koude handen vandaag en over het algemeen een beetje koud. gelezen dat dit een symptoom kan zijn. Ook echt steken in borsten. Anders dan normaal. Jij misselijk vanmorgen? Of andere symptomen? ooeee spannend he!

Puckje
Ik duik mijn nestje in. Uurtje later hier en morgen heel vroeg op. Hou me op de hoogte!

Puckje
Ha Lara! Ik was even benieuwd hoe je je voelt en of je nog wat gemerkt hebt aan jezelf. Ik momenteel niets meer dan typische pms klachten. Denk niet dat het raak was. Hou me op de hoogte!

Hummeltje
oke spannend!! heel veel succes! ik ga duimen voor je! groetjes

Hummeltje
oke spannend!! heel veel succes! ik ga duimen voor je! groetjes

Hummeltje
goed mop!Ik zag dat je weer actief was op het forum? Laat je het weten wanneer het zover is? Hoop dat je snel mag genieten!! liefs

Hummeltje
Hoi Lara hoe gaat het? groetjes

Hummeltje
Hoi Lara hoe gaat het? groetjes

Lara
Dankjewel. Ontzettend lief!!!

*Lotus*
Heel veel sterkte met t verwerken van dit grote verdriet❤️❤️❤️❤️19-8-2017

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan