Mop Mop Mop

Ik ben Renee, 32 jaar en heb samen met mijn partner een zoontje van 2. Nu hopen we nog een kindje te kunnen verwelkomen.

Frummeltje

Frummeltje is geboren op maandag 16 april 2018 en is een een jongen of een meisje.

Over Frummeltje

 

Saio

Saio is geboren op zondag 9 november 2014 en is een een jongen.

Over Saio

 

Laat een berichtje achter voor Mop

lies
Ja mooi, veel info kunnen ze uit zo'n zwartwit pLatje halen he! Gelukkig hoef je niet alles te onthouden. Je word niet getoetst. Maar top dat alles goed is. Op naar de tweede helft! Joepie ;-)

Mop
Hey Lies, ik zie je berichtje nu pas. Stond die er al lang? We zijn alweer over de helft he! Gisteren de SEO gehad, leuk om de frummel weer te zien, bizar hoe hard het gaat. Echoscopist heeft in een rap tempo 30 min lang de kamer gevuld met tekst terwijl ze alles na keek. Gelukkig is zo'n 2e x minder nieuw maar had wel een heel vol hoofd toen we weer buiten stonden, koekoek!

lies
Hey Mop. Jeeeey 20 weken nu he? Gaat goed!! X

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan