Wens papa's Joey en Frits Wens papa's Joey en Frits Wens papa's Joey en Frits

Hallo.

Ik ben Frits, en samen met mijn vriend Joey hopen wij ooit onze wens en droom te vervullen. Ook vader te worden! Los van het feit dit een onmogelijke strijd lijkt, gaat een droom ver, we hebben gelukkig al veel informatie kunnen inwinnen, en zijn ons dan ook goed aan het oriƫnteren. Inmiddels weten we dan ook voor een draagster te willen gaan hoogtechnologisch wat in zal houden dat we een eicel uit binnen of buitenland halen deze laten bevruchten met ons eigen zemen (zaad) en vervolgens doormiddel van ivf in de dame te laten plaatsen die voor ons het oventje wil zijn. Uiteraard klinkt dit erg plat, maar jeetje wat zou dit bijzonder zijn samen met een dame te mogen bewandelen zo'n avontuur!

Wellicht vinden we ooit iemand die ons kind zou willen dragen uit liefde voor onze droom.
We hebben eerder adoptie, pleeg en co-ouder overwogen maar willen echt gaan voor iets een beetje van ons zelf.. Wij zijn een gelukkig stel uit Nieuwegein die allebei lekker werken, veel leuke dingen doen en enorm genieten van het leven met familie en vrienden. Nu nog ons eigen kleine familielidje haha .

Wens papa's Joey en Frits wil graag zwanger worden.

Wens papa's Joey en Frits wil graag zwanger worden sinds maandag 1 mei 2017.

Laat een berichtje achter voor Wens papa's Joey en Frits

 

Voeg zelf een leuke reactie toe !

Jouw naam:
 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan