Vrienden van Iza

Vrienden van Iza

Welkom op brabbels. De site van en voor ouders. Hier kun je alles lezen over je zwangerschap en je baby

Ik ben zwanger! Heel spannend. Vorig jaar een miskraam gehad bij 10 weken. Ik kijk erg uit naar de termijn echo in week 9. Heb in week 7 het hartje al zien kloppen. Ik ben nu 9 weken zwanger. Ik ben uitgerekend op 10 oktober 2012. Mijn vriend is net zo nieuwsgierig en blij als ik om ouders te worden. Heel spannend allemaal.

Hallo Dames! Daar ben ik weer dit keer zwanger van mijn derde kindje!!! :-)

hoi iedereen, eindelijk na een lange tijd proberen mag ik vertellen dat ik zwanger ben! ik heb al 1 heelijke zoon van nu 8 jaar oud. we zijn helemaal in de 7de hemel.

Weer een nieuw wonder in de buik!

Blij van zwangerschap 1e baby!

Hallo iedereen ik ben liesbeth 23 jaar en trotse mama van twee kindjes.ons derde wonder is nu op komst ben bijna 26 weekjes. Mijn eerste kindje was een accidentje maar hoe jong ik ook was ik zou hem nooit weggegaan hebbe onze mike is nu vier jaar. We wouden het net bij 1 kindje houden dus vrijwel direct erna (19 maand) volgende een schat van een dochter ons kate in februari word ze al drie jaar.nu ons derde ook komst :-). Hoe jong ik ook ben ik heb absoluut geen spijt van mijn drie kleine wondertjes.

Hallo allemaal, Leuk dat je even komt spieken;). Ik ben een trotse mama van een zoon, een dochtertje èn een stief-zoon. Op dit moment ben ik zwanger van een derde kindje. Opnieuw weer heel leuk en spannend allemaal!:) Liefs, Lily

hallo welkom opme babysite

Hoi allemaal. Iedereen veel succes gewenst met de zwangerschap en bevalling :)

Beste parroe, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

hoi ik ben rianne en ben 23 jaar. en.. YES!! we zijn zwanger!! als alles goed gaat 27 aug uitgerekend!!

Hello Ladiez, Mijn naam is Olivia en ik ben nu 19 weken zwanger. Dit wordt mijn 2e kindje.. Ik heb al een flinke zoon van 12 :) We weten inmiddels wat het wordt maar dat verklappen we nog niet. Ik ben me nu pas aan het verdiepen op deze site maar het lijkt me superleuk om met andere mama's in contact te komen! Fijne zwangerschap everyone!

Hoi ik ben Iza.

Hallo ik ben Melissa & ben 16 jaar. Ik en mijn vriend kwamen er in December achter dat ik 6 weken zwanger was. Natuurlijk zijn we erg geschrokken omdat we allebei nog zo jong zijn. Mijn vriend is 17 jaar. Het is allemaal heel onverwachts gekomen maar wel welkom.

Tugba (L) Ghalied Onze Kleintje is geboren op 25-05-2012 !

ik ben sara merken ik ben mama geworden 14november 2010 van ons zoontje luke. nu ben ik van ons 2de kindje zwanger. ik ben zo gelukkig ermee

hallo allemaal, ik ben rianne, ben 25 jaar en woon in enkhuizen ik heb een hele lieve dochter demi van 9 jaar en ben nu zwanger van de 2e tot nu toe gaat het me net als me eerste zwangerschap goed af. zo goed als geen kwaaltjes

Beste grace , welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

hai ik ben leshani in mei word onze baby geboren... het is een jongen!! xxleshani

Ik ben 31 jaar oud en woon sinds 7 jaar in Zuid- Afrika. Ben 6 jaar getrouwd en hebben een dochtertje van 4 jaar (17-12-2007) Nu net uitgevonden dat we zwanger zijn voor de tweede. :D

Een meisje!

23 weken zwanger van de tweede, werk 3 dagen in het onderwijs. Vorige week voor t eerst van mijn leven minder gaan werken ivm veel pijn in rondom mijn navel die vooral bij drukte de kop opsteekt. Hele rare ervaring.... Met de baby is gelukkig wel alles goed.

Hallo, Ik ben Naomi en 24 weken zwanger van een Zoon! Nu al een bijzonder keroltje, zijn hartje zit rechts ipv links. Na een aantal echo's konden ze ons vertellen dat alles werkt zoals het hoort en we ons gelukkig geen zorgen hoeven te maken!

Hallo ben magali dus een jonge mama van 23 jaar heb een dochtertje van bijna 1 jaar ilani.. en ben zwanger van ons 2de ben uitgerekend voor 8 augustus 2012 :)

wat is het zalig om zwanger te zijn !!!

Hey, ik ben een trotse mama van 2 flinke zoons Sam (02/2008) en Quinten (05/2011) en nummer 3 is op komst, deze keer word het een meisje. Ik heb verscheidene hobby's zoals naaien, haken, tekenen, schrijven, koken, enzo... Als je nog vragen hebt mag je ze gerust stellen. Vele lieve groetjes Fannytje

Halloowtjes..!! Ik ben manuela hendriks. Heb nu 7 jaar een relatie met ruben. Ben nu voor het eerst zwanger.! Vind het allemaal best spannend , Maar ook super leuk allemaal.

Hello ladies welkom :))

Welkom op mijn Brabbelpagina! Geniet allemaal van jullie zwangerschap!

Hallo :-D Ik ben Patty, 32 jaar, kom uit Tilburg en woon al weer zo'n 12 jaar in Belgie. Ik heb een vriend en een dochtertje van 4. Groetjes Patty

Hallo, Ik ben Anouk en ik ben 35 jaar. Ik ben zwanger van mijn 3e kindje. Ik heb al een zoon van 9 en een dochter van 8. Ik ben een aantal jaar terug gescheiden van hun vader en inmiddels weer getrouwd met een lieve man. Het is voor hem zijn 1e kindje! We zijn 19 september uitgerekend en we krijgen een zoon!

Mijn kleine actieve meid wordt verwacht rond 29 mei! Dit word ons 2de kindje en we kijken allemaal heel erg uit naar dit kleine prinsesje :-)

Nu 7 weken en 1 dag zwanger!

Hoi allemaal! Motto: geniet!!

Welkom op mijn zwangerschap pagina

UITGEREKEND OP 4 SEPTEMBER 2012 !!!

Na de verloving is dit het spannendste dat ik tot nu toe heb meegemaakt.. Can't wait!

Ik ben Joyce, 25 jaar en zwanger van mijn 2de zoontje. Vandaag ben ik 31+1 zwanger en begin eigenlijk nu pas te genieten. Dat ivm dat ik met 20 weken en met 25 weken een operatie moest ondergaan aan mn stuitje waarbij er 2 keer een ontsteking weg is gehaald. Nu heb ik 2 keer per dag thuiszorg die mijn wond komt verzorgen en hoop dat de wond met mijn bevalling dicht is. Deze complicaties hebben nogal invloed gehad op mijn zwangerschap zowel geestelijk als lichamelijk. Geestelijk ben ik er wel bovenop en begin lekker nesteldrang te krijgen, heerlijk , na 10 weken op de bank/bed hebben gelegen en niks te kunnen. Lichamelijk is het zwaar, mijn lichaam geeft al heeel erg snel aan dat ik moet gaan liggen dmv erge harde buiken en krampen. Eten maken en daarna douche is al teveel. Maar je went eraan. Ons zoontje maakt het goed en dat is wat telt, toch? Hij heeft een SUA , ooit van gehoord? Hij mist een afvoer in de navelstreng , daarom staan we ook om de 2 weken op controle om te kijken of zn groei het goed doet en hij niet achterblijft, dit is belangrijk na de 30 weken. Vanavond hebben we een echo, ben benieuwd. Verders ben ik erg blij en trots dat ik zwanger ben en een mooie buik heb aangezien ik tot nu toe pas 4 kilo ben aangekomen. Mijn zwangerschap begint voor mij nu pas real life te worden, maar genieten zal ik zeker gaan doen. Ik hoop hier dan ook meiden tegen te komen om lekker mee te buurten en ervaringen uit te wisselen. Geniet allemaal van je zwangerschap , want het VLIEGT voorbij!!! Kuss Joyce

Hallo allemaal..!! Ik ben helemaal nieuw hier en weet nog niet goed hoe het werkt. xxx

Welkom op mijn zwangerschapspagina

Voorstellen: hallo allemaal. Mijn naam is Jolien en zwanger van ons 2e kindje. Momenteel ben ik 40 jaar. Het was geen bewuste keuze op zo 'laat' moeder te worden (gelukkig schat iedereen me veel jonger :-)) maar ik heb pas later mijn man leren kennen. Ik ben óntzettend gelukkig dat we een zoon hebben en - als alles goed blijft gaan - we in september nog een 2e kindje in onze armen mogen sluiten.

Ons 2e wonder op komst!!! We zijn zo blij. x marcel,miranda en Zoé loïs

Hallo, iK ben Jantina 34 lentes jong en getrouwd. Mijn man heeft al een zoontje van inmiddels 5 en nu verwachten wij samen onze dochter...ik kijk er enorm naar uit,mar kan nu al elke dag genieten van het getrappel van ons meisje

Beste Anneke, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Zo ook ik ben zwanger voor de eerste keer....spannend allemaal.

12 april om 19:49 is onze zoon geboren Jayden Robbie Pieter 49 cm lang en en 6 pond Dolblij zijn we met onze gezonde zoon !

Beste monbalieu jill, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo, Ik ben Sharona. Ik ben 23 jaar en woon in Nieuwegein ( Provincie Utrecht). Ik ben in verwachting van een dochter en ben uitgerekend op 12 april 2012. Liefs...

Proberen zwanger te worden vanaf mei 2011, helaas al 2 keer miskraam gehad. Dus nu extra spannend.

helemaal in de wolken

Beste Inge, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

Hallo, ik ben Melanie en ben 17 jaar. Ik ontdekte 30 december dat ik zwanger was. Dat was natuurlijk voor iedereen wel schrikken. Mijn vriend en ik zijn gelukkig al wel 3 jaar samen en gaan over een tijdje samenwonen. Ons manneke is van harte welkom!!

Ik ben Monique 30 jaar jong,getrouwd en al moeder van 2 geweldige dochters!! Na lang wikken en wegen hebben we besloten om voor een derde wonder tegaan! 19 jul is mijn laatste werkdag en stop ik helemaal met werken om mij geheel om mijn gezin te richten. ik heb nog wel mijn eigen bedrijfje en daar ga ik wel mee door! Verder ben ik ook nog gastouder voor kinderen in moeilijke situatie's. Door mijn drukke bestaan heb ik niet echt hobby's maar ik sport wel en doe het liefst ZUMBA, ben er niet goed in maar vind het wel leuk! Leuk dat je even een kijkje kwam nemen en voeg mij gerust toe! Groetjes, Monique

Hoi Ik ben esther, nog maar net zwanger. Ik heb er onwijs veel zin in !!

hallo. leuk dat je even komt kijken

Het begin van een nieuw leven zo heel erg mooi en klein Het is eigenlijk niet te omschrijven hoe blij wij met de komst van onze kleine zijn.

Hoi, ik ben Sietske

Beste lynn36, welkom op brabbels. Dit is jouw persoonlijke pagina op brabbels. Schrijf hier iets leuks over jezelf en voeg een mooie profielfoto toe !

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan