Vrienden van viki

Vrienden van viki

hallo ik ben gerry Ik ben 34 jaar Volgend jaar op 17 april wordt ons meisje en zusje verwacht

#25 maart eerste positieve test #19 april eerste echo (uitwendig) ze konden jou niet vinden #21 april spoedeisende hulp echo gehad en daar zagen we jou (inwendig) #25 april weer een echo maar de vk kon jou weer niet vinden Keuze gemaakt voor ander vk praktijk en daar kwam je tevoorschijn en zagen we jou hartje kloppen. #11 mei extra echo omdat ik geen goed gevoel had. We zagen dat je niet meer in leven was. #17 mei toen ben ik jou verloren lief vlindertje!! Je was al 11 weekjes... # 17 juni wat een verassing, een positieve test. #6 juli onze eerste echo, twee kloppende hartjes! Wij krijgen een tweeling:)

Zwanger van ons 1e kindje! Super leuk & super spannend!❤

Maride80 (alias), mama van 3 bengels 2007,2008 & 2010, 4e op komst. 35 jr, getrouwd, parttime werkzaam als klant adviseur. Geschiedenis van endometriose, waardoor besef extra aanwezig is dat je kinderen niet "neemt" maar dat het een gegeven is. Vooralsnog is het kleintje in mij Geheimpje, sowieso is nog niemand op de hoogte omdat wij eerst zekerheid willen dat het "goed" zit. Hopelijk is mij een voorspoedige zwangerschap gegund d en kan niet wachten tot ik onze bengels mag vertellen dat hun wens (een broertje of zusje erbij) werkelijkheid gaat worden :)

Hallo allemaal! ik ben 32.jaar en heb een zoontje van 10 jaar. In 2011 heb ik een bbz gehad en is mijn linker eileider verwijderd. Mijn vriend en ik proberen vanaf januari 2016 weer opnieuw zwanger te worden. Positieve ovulatie testen 10 en 11 april 2016 Zwangerrr..positief getest 25 april 2016!

Ik ben 31 jaar oud en moeder van een dochtertje van 6 jaar, een dochtertje van 4 en een dochtertje van net 2 jaar. Mijn jongste dochtertje drinkt sinds 2 dagen geen borstvoeding meer, na een snelle afbouw. We gaan nu voor een 4e kindje!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan