Vrienden van Linda

Vrienden van Linda

hallo ik ben gerry Ik ben 34 jaar Volgend jaar op 17 april wordt ons meisje en zusje verwacht

Sophie, 23 jaar. Helaas al een jaar bezig voor ons eerste wonder..

Hallo Allemaal, Ik ben 38 jaar, getrouwd en samen hebben we een hele lieve zoon van 8 jaar. I.v.m. een heftige bevalling van 64 uur die uiteindelijk eindigde met een spoedkeizersnede en IC hebben wij door angst onze wens voor een 2e kindje altijd vooruit geschoven. Maar nu zijn we er weer helemaal klaar voor. En hopen dat wij nog zo'n mooi lief wondertje in ons gezin mogen verwelkomen.

Hallo ik ben anna 26 jaar en weet sinds 16 juli dat ik zwanger ben.

Mijn vriend en ik willen graag een kindje in ons leven. Na een ontpilronde in september had ik op 17/10 een positieve test in handen! ------------------------------------------------------------------------------------------------------ Ondertussen klaar voor een tweede wondertje in ons leven!

Na 2 hectische jaren, waarbij mijn 2 kids en ik, het zonder hun papa moesten doen. Ben ik een gelukkig en rijke moeder, met 2 prachtige kids en een goede gezondheid kunnen wij de wereld aan!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan