Vrienden van merel89

Vrienden van merel89

Kinderwens voor een derde kindje

Dochter 6,5 Zoontje 4,5

Ik ben Bianca ik ben 42 jaar en heb een dochtertje van 1 (21-06-2021) ik was 40 toen ik zwanger werd na in mei 2020 een herseninfarct gehad te hebben.ik moest stoppen met de pil door herseninfarct. In oktober was is zwanger.omdat ikdo In 2020 stond mijn leven uit revalidatie en zwangerschap. Na mijn herseninfarct kon ik niet praten, lopen, schrijven. nu kan ik weer Lopen,praten Schrijven gaat moeilijk mijn rechterkant is aangetast minder gevoel en kracht. Nu zit te wik zit nu op ronde 5 na mijn miskraam in juni In november was ik ook zwanger ongeveer 4 weken de vorige week ongeveer 6 weken. Mijn Nod is op 10-11-22 (ronde 5)

Hallo lieve mama's .. Even een vraagje hier.. vorig jaar was ik zwanger en ben ons wondertje op 14 weken verloren na een baarmoederinfectie.. na maanden van proberen heb ik 2 test gedaan en geven een hele lichte streep. En durf nog niet echt blij zijn omdat ik niet weet of dit positief is of niet..want denken jullie? Ik hoop zo van wel net daarom dat ik zo bang ben dat het niet zo is...help a Mommy out!

 
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan