Ik maak me gek! - Zwangerschapsforum

Mabke - schreef op 21-09 om 21:12
Hallo Allemaal.
Ik ben mezelf gek aan het maken.
Vorige week maandag had ik bloed laten trekken en dinsdag wist ik de uitslag. En die was zwanger. Dolblij waren we.
Maar woensdag kreeg ik bruinverlies en dacht al meteen van ai hier klopt iets niet. Ik moest bellen voor een afspraak voor een eerste echo en zei dat ik bruinverlies had en ze vertelde mij dat bruinverlies geen kwaad kon. Dus was ik terug een beetje gerustgesteld. Vrijdag morgen helaas heel donkerrood bloed. Naar de huisarts gebeld en mocht meteen langskomen voor bloed. Die avond zou ik nog de uitslag hebben. Met een bang hartje belde ik voor de uitslag en ja helaas mijn zwangerschapshormoon was gezakt van 50 naar 32. Dusja miskraam op komst zei de dokter. Kapot waren we ervan. Ook begon ik de dag erna helderrood bloed te verliezen. Maar helemaal niet veel. Minder als mijn normale menstruatie en ook had ik geen krampen. En dit zo tot vandaag. Vandaag heb ik ook een zwangerschapstest gedaan. Gewoon om te kijken of het streepje lichter geworden was. Maar integendeel. Het was nog nooit zo duidelijk geweest. Nu ben ik mezelf gek aant maken met het gedacht dat het misschien een tweeling was en er 1 vruchtje is afgestorven? Omdat tweelingen hier wel in de familie zit. Maar anderzijds denk ik ook dat het hormoon dan niet zou dalen? Heeft iemand zoiets meegemaakt hier? Of weet iemand raad?
3 antwoorden en 35445276x bekeken
* - schreef op 22-09 om 03:02
Opnieuw bloedprikken
Ariel - schreef op 22-09 om 07:33
Je verhaal klinkt mij zo bekend in de oren,ik heb het zelf een paar maanden geleden meegemaakt (behalve het bloedverlies erbij). Mijn hcg begon daarna opeens weer te stijgen en dan zijn we in een ganse rollercoaster terecht gekomen zonder een positief einde.. Hopelijk loopt het voor jou allemaal wat beter af.

Opnieuw bloedprikken is nu het beste dat je kan doen.
MamaN - schreef op 22-09 om 09:40
Hi Mabke,

Allereerst sterkte

Ik heb ook een miskraam gehad op 20-08-2016 en testte tot afgelopen zaterdag gewoon positief. Pas vorige week maandag was het iets minder licht en de weken ervoor was ie nog positiever dan mijn eerste test toen ik net zwanger was!

Het is bij mij in delen eruit gekomen en vorige week hebben ze het laatste stukje vruchtzak eruit gehaald omdat me lichaam het niet zelf deed en ik om de dag enorm bloeden. Dus het kan helaas kloppen dat je nu niet veel bloedverlies hebt.

Maar ook een ander verhaal, mijn schoonzus was in verwachting van een tweeling  ( wat ze toen niet wist). Ook op een nacht erg veel bloed en was er dus eentje een miskraam geworden maar de ander is inmiddels een gezonde dochter van 9 jaar oud.

Laat het even controleren bij de gynaecoloog schat.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ik maak me gek! ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan