Wanneer iets te zien op echo? - Zwangerschapsforum

Anna (Gast) - schreef op 17-03 om 18:03
Hoi meiden,
Heeft er iemand ervaring met het krijgen van een vroege echo? Ik ben namelijk benieuwd wanneer er bij jullie een zwangerschapsring te zien was? Ik ben weet sinds gisteren dat ik zwanger ben en krijg ivm mijn verleden (bbz’s) een vroege echo. Laatste zwangerschap is goed gegaan en heb een prachtige dochter. Maar nu slaat de paniek weer toe omdat ik sinds vanmorgen bruinverlies heb en de angst voor nog een bbz heel groot is. Aankomende week zal ik dus een vroege echo krijgen en hoop dat er een kringetje te zien is. Ik ben alleen vergeten wanneer deze te zien was tijdens mijn vorige zwangerschap. Ik dacht dat ik toen 5 weken was. Dat ben ik nu ook bijna. Ik hoor het graag van jullie! 
1 antwoord en 29029824x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 18-03 om 13:40
Ligt aan de echo of het een interne of externe echo is wanneer er wat te zien is. Bij vroege echo's word er meestal gekozen voor intern omdat je dan eerder wat ziet. Rond 6 weken kunnen ze een kloppend hartje zien ervoor een kringetje.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer iets te zien op echo? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan