Echo - Zwangerschapsforum

Hartje - schreef op 12-11 om 12:34
Ha San, dus toch wel hé. Gelukkig zwakt het bloeden nu wat af en krijg je hopelijk snel weer een eisprong! Wel goed nieuws dat alles schoon is, dan kun je het afronden. Voor zover dat lichamelijk makkelijker is dan geestelijk natuurlijk.. 
Dit kindje zal altijd een plaatsje in je hart hebben, maar ik hoop dat jullie snel een voldragen kindje krijgen! 
Ik ben blij dat ik doorverwezen ben, ben nu helemaal overtuigd dat het bij mij niet vanzelf komt  nog niks te bekennen namelijk. 
Morgenmiddag hoor ik wat het plan wordt. Ws dan pillen, die ga ik dan zaterdag pas nemen dan heb ik de tijd ervoor  tenminste, als dat mag.
Kan er afgelopen dagen best goed mee omgaan. Zal morgen wel weer een dip worden..
78 antwoorden en 26408625x bekeken
Essiegio - schreef op 12-11 om 15:44
Hey lieve san ik ben ook erg benieuwd naar morgen hier gaat alles tot nu toe nog goed ik moet morgen 13:15 er zijn ik laat et je zo snel mogelijk weten
Essiegio - schreef op 13-11 om 15:15
Nou ik ben geweest  maar nog niet het antwoord gekregen wat ik hoopte ben nu volgens berekening 6 weken en 1 dag het hartje klopte maar te langzaam dus moet volgende week weer terug
*Lotus* - schreef op 13-11 om 15:17
@essiego oooh wat spannend hopelijk volgende een sterk kloppend hartje. 
Essiegio - schreef op 13-11 om 15:30
Ik.hoop het ook maar vond dit erg eng
Hartje - schreef op 13-11 om 16:48
Oeh essiegio maar das iig al beter dan helemaal niks. Op dat termijn mag 't nog toch? Hoop echt dat je de volgende x mooie echo hebt! 
San1989 - schreef op 13-11 om 16:54
Essiegio ow jeeetje meis wat spannend. En nog onzeker zeker met een langzaam kloppend hartje. Het is zeker eng meis maar probeer het wel los te laten en te genieten van het moment, ookal houd je in je achterhoofd evt het andere scenario. Ik duim heel hard voor je
Essiegio - schreef op 13-11 om 20:29
Het is vreselijk om zo te moeten wachten zo.onzeker 
Hartje - schreef op 13-11 om 20:40
Ik snap je helemaal essie je moet er echt doorheen. 
Maar er zit op dit moment een kindje met een kloppend hartje in je buik, koester het en probeer 't andere weg te duwen, daar kun je helaas niks aan veranderen. Er zijn veel positieve verhalen bekend hoor! 
Essiegio - schreef op 13-11 om 22:17
Dankje wel hartje ik doe me best
Essiegio - schreef op 18-11 om 13:07
Hey meiden hoe is het met jullie ? Hier erg zenuwachtig voor morgen 
Essiegio - schreef op 19-11 om 15:12
Helaas is het hier ook wachten op een miskraam het hartje is gestopt met kloppen 
Hartje - schreef op 19-11 om 15:14
Aah balen joh! Wat moet Dat moeilijk en verdrietig zijn voor je.. Sterkte ook met het krijgen vd miskraam. Kheb em net vanmorgen gekregen, was goed te doen. Maar er wel poos op moeten wachten zeg.. 
Essiegio - schreef op 19-11 om 15:25
Ja ze vroeg wat ik wilde en heb er voor gekozen het weg te laten halen wordt dalijk gebeld door de gyn
San1989 - schreef op 19-11 om 22:35
Essiegio ow jeetje meis het is zo dubbel. Want het zat niet goed maar toch had je hoop.  ik had die keus ook gemaakt hoor als het niet zo spontaan bij mij was gegaan. Sterkte en neem wel tijd het te verwerken op jou manier. 
Essiegio - schreef op 20-11 om 13:45
San ik weet eigenlijk niet hoe ik me moet voelen deze zwangersxhap was zo spontaan en niet gepland ik wilde eigenlijk geen kinderen meer maar ik vond het bijzonder omdat ik over mijn jongste zoontje 5 jaar heb gedaan omdat ik eigenlijk niet spontaan zwanger kon raken il was er eigenlijk al een beetje van uit gegaan dat het niet goed zat dus hoe ik me nu moet voelen weet ik eigenlijk niet vind het alleen heel erg dat het kindje wel even een hartslag h3eft gehad dus het eigenlijk gewoon leefde 
Hartje - schreef op 20-11 om 14:39
Wat een dubbele gevoelens kun je hebben hé! Ik was deze zwangerschap echt ook even overdonderd het zou dan een vierde kindje zijn en de oudste net een paar maanden twee. Maar toch is er in je hart liefde voor je kleintje! Bij mij is er dan nooit een kindje geweest maar ik heb toch rouw gehad om het kindje dat ik dacht te verwachten.
Het zijn vreemde gevoelens die er bij horen hé! Geef jezelf de ruimte ervoor, het verwerken heeft wat tijd nodig. Helemaal omdat je lichamelijk in een proces zit. 
Weet je al wanneer je geholpen wordt? 
Essiegio - schreef op 20-11 om 15:44
Ja me lichaam zoals borsten doen nog steeds pijn enzo mijn jongste zou als dit kindje er wel.zou komen ook net 2 jaar zijn mijn man heeft nog 2 kids uit zijn vorige  huwelijk dus bij elkaar hebben we er ook 4 mijn oudste is 11 dus zit ook wel een leeftijd verschil tussen mijn jongste en hem ik ben blij dat ik 2 gezonde jongens heb mogen krijgen 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Echo ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan