Zwanger worden - Zwangerschapsforum

Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 09:36
Dag damens, ik probeer zwanger te worden. Mijn eerst testen bloed en urine waren negatief. Kan het testen te vroeg zijn? Mijn laatste menstruatie was 6 augustus, dus nog 7 dagen te gaan mijn laatste seks was 2 dagen geleden. Kan ik toch zwanger zijn en wanneer testen? Graag zo snel mogelijk antwoord
18 antwoorden en 22500355x bekeken
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 09:40
Zo Snel mogelijk antwoord, kan ik zwanger zijn?
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 09:43
ik heb vaker plassen, miSselijk, overgeven, duizelig & vocht uit men borst
Joy - schreef op 29-08 om 10:22
Het is vooral heel irritant dat je 7 topics opent om allemaal hetzelfde te vragen!!!!
7dagen voor nod is te vroeg om te testen. Echt serieus... Wacht toch af. Uw symptomen kunnen door andere dingen komen ook. Test ten aller vroegste 4 dagen voor nod. Dan mss zie je een streepjes als je zwanger bent. En anders test je op nod of erna. Maar stop met topics aan te maken. 
Loeke5 - schreef op 29-08 om 10:26
Ik deel Joy haar mening volledig!
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 10:27
Ja sorry daarvoor maar ik wil gewoon zekerheid of ik zwanger ben of niet
Joy - schreef op 29-08 om 10:31
Wij hebben geen glazen bol eh? Bloed zegt niet. Maja tuurlijk zegt alles dat ge niet zwanger zijt want 7 dagen voor nod is niks meetbaar. Dus wacht af. Iedereen moet er door hoor
Loeke5 - schreef op 29-08 om 10:31
Die zekerheid kunnen wij hier niet geven. We kunnen alleen meehuilen met je. Nog even  geduld hebben. 7 dagen voor de NOD is de innesteling misschien nog bezig en zal er nog niet voldoende hcg in je bloed zitten om te kunnen testen.
Geduld is een mooie deugd.
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 10:38
Ja maar heb alle symptomen
EstHe - schreef op 29-08 om 10:45
Niemand hier kan je zekerheid geven of je zwanger bent of niet. Op 7 dagen voor nod zeggen symptomen ook nog niet zo veel. Je zal echt moeten afwachten. Dat is echt het enige advies. 
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 10:46
wanneer kan ik testen dan?
EstHe - schreef op 29-08 om 11:08
Wat net ook al werd gezegd. Op z'n vroegst 4 dagen voor tijd. Maar dat geeft alsnog niet echte zekerheid.

Lijkt me beter dat je nu stopt met steeds berichten plaatsen met dezelfde vraag. Er zijn nu nog geen antwoorden. 
Je zal moeten wachten, net als iedereen moet die zwanger probeert te raken. 
Tracey (Gast) - schreef op 29-08 om 11:12
oke zal ik doen
FiFi - schreef op 29-08 om 11:42
Voor iemand die probeert zwanger te worden is het misschien handig om je in te lezen over de menstruatiecyclus . Zoals hier boven aangegeven is het nog veel te vroeg om te testen, dus als je zo graag zekerheid wil, dan moet je nog enkele dagen geduld hebben. Hier 100 topics openen zal je niet meer zekerheid geven. 

Ik vraag me trouwens af als je zegt dat bloed en urine negatief zijn welke dokter zo dom is geweest om dit nu al te testen... Ik kreeg pas een bloedafname als ik een positieve test had... 

Dus tip: lees je in over de cyclus en lees vooral veel hier op het forum. Dan zal je ook merken dat 'symptomen' niets willen zeggen. Een vrouw die heel graag zwanger wil worden kan heel zwaar misleid worden door haar eigen lichaam.
lm - schreef op 29-08 om 12:35
Sorry maar ben ik de enige die denkt dat als iemand er zo onwetend in staat, dus niet weten hoe het werkt qua dagen etc nog niet aan kinderen moet beginnen? 
Lees je in indd, doe kennis op over wat je kunt verwachten, wees voorbereid en ga er dan voor.
Nee, 7 dagen voor NOD ben je nog niet meetbaar zwanger. Er is dan te weinig hcg voor een positieve test. Er zijn natuurlijk uitzonderingen. Dat je negatief test en hier eist een antwoord te krijgen is echt niet nodig! En onmogelijk ook. 
Chill, heb regelmatig seks, praat mee over de spanning dat je moet wachten en lees je in. Dan komt het vast goed. En vooral; have fun!! 
Mila (Gast) - schreef op 29-08 om 16:49
Ik heb net even gekeken; je bent zwanger! Van harte, kun je door naar “verwacht mei 2020”
Joy - schreef op 29-08 om 16:51
Hahaha Mila uw post 
Samantha (Gast) - schreef op 29-08 om 17:30
Dat je alle symptomen hebt zegt totaal niets. Ons lichaam is heel goed instaat om ons totaal voor de gek te houden. Ik ben 3 jaar bezig geweest zwanger te worden en hoe vaak ik wel niet dacht zwanger te zijn want ik had klachten.... Helaas niet waar! Als je een cyclus hebt van 28 dagen kun je op zijn minst pas over een dag of 4 a 5 een test doen maar het best wacht je nog een week. Hoe lang ben je gestopt met de pil of probeer je zwanger te worden nu? 
Mamavaneenmeisje (Gast) - schreef op 25-09 om 12:56
Wat denken jullie? Zwanger of niet? Test gedaan op NOD. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger worden' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan