Weinig zwangerschap klachten - Zwangerschapsforum

Nadien (Gast) - schreef op 16-10 om 11:56
Hoi dames,
Ik ben bijna 6 weken zwanger en tot nu toe weinig klachten. Wel zere/gevoelige borsten en af en toe hoofdpijn, maar verder voel ik me prima. Oja, en best wel moe..
Zijn er hier meer dames die ook totaal geen last hadden van misselijkheid of krampen? Ik weet dat het van vrouw tot vrouw kan verschillen. Mag ik mezelf gewoon gelukkig prijzen? Of komt het misschien nog?
7 antwoorden en 21945729x bekeken
Maartje (Gast) - schreef op 16-10 om 12:50
Elke zwangerschap is anders. Bij de eerste weinig klachten in het begin, maar aan het einde meer. Nu zwanger van de 2e en in het begin veel misselijk geweest, maar ben nu mobieler aan het einde van mijn zwangerschap ten aanzien van de eerste. Dus zoals je zegt prijs jezelf gelukkig!
Anoniem (Gast) - schreef op 16-10 om 15:30
Je hebt toch best veel kwaaltjes

Moe, pijnlijke en gevoelige borsten en af en toe hoofdpijn.

Wees blij dat je (nog) niet misselijk bent. Dat je (nog) geen buikpijn hebt.
Babytje4 - schreef op 16-10 om 18:18
Hey ik had alleen pijn in borsten het rest is later gekomen wacht maar hihi. Misselijk is bij mij vanaf 8weken gekomen. 
Floor (Gast) - schreef op 16-10 om 20:36
Ik voelde in t begin helemaal niks, met 5,5 week begon die ellendige misselijkheid! 
Laura1992 - schreef op 27-11 om 09:30
Ik voel mij ook redelijk goed (8 weken zwanger). Heel af en toe voel ik mij een beetje misselijk... ben vooral moe! Verder totaal geen klachten... gelukkig! Maar.... zorgt ook voor onzekerheid.. zit het wel goed? Ik heb geen gevoelige borsten.. en dat hoor ik bij de meeste zwangere vrouwen wel. Tijdens mijn menstruatie heb ik ook nooit gevoelige borsten... 
Orchidea - schreef op 27-11 om 10:52
Bij mij kwamen de klachten pas echt met 7/8 weken. Wees vooral nu nog gezegend dat je nog geen klachten hebt, straks wil je terug naar de tijd dat je nog geen klachten had, haha!
lisa - schreef op 30-11 om 22:40
Geniet nog Maar even meis. Ik ben al 2,5 week alleen maar misselijk en savonds overgeven (elke dag en soms wel 3-4 keer per dag) ik weet dat het nog erger kan hoor maar het is knap vervelend.. heb nu gember pillen wat de misselijkheid iets dragelijker maakt. Dus mocht de misselijkheid gaan beginnen probeer gemberpillen en/of thee etc. Fijne zwangerschap meis!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Weinig zwangerschap klachten' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan