Erg misselijk - Zwangerschapsforum

Femke (Gast) - schreef op 24-10 om 08:19
Dag dames, ben 7 weken zwanger en heb morgen mn eerste echo. 
Sinds een paar dagen erg misselijk, de hele dag door. Ik eet al veel over de dag verdeeld. Vooral smorgens heeft de misselijkheid de overhand en ben gelukkig nu een paar dagen vrij. Weet echt niet hoe ik moet gaan werken als ik me zo voel..... 

Hebben jullie tips? Wat werkt bij jullie om vd misselijkheid af te komen?
7 antwoorden en 21837331x bekeken
Floor (Gast) - schreef op 24-10 om 08:57
Van harte met je zwangerschap! Verschrikkelijk die misselijkheid. Ik nam zelf de hele dag door van die zuigsnoepjes op mn werk. Ricola, anta flu en dat soort zuurtjes. Anders overleefde ik t gewoon niet. Ik heb ook wel weken als een zombie erbij gezeten op mijn werk. 
De huisarts heeft geloof ik ook medicijnen, dus als je echt ook heel veel moet overgeven dan zou ik daar aankloppen. 
Ariel - schreef op 24-10 om 14:28
Proficiat!
Ik heb al sinds het begin last van zware misselijkheid en overgeven. Mijn gyn heeft mij dan een voorschrift voor navalit gegeven en die pilletjes doen wonderen.
Het verdwijnt niet volledig, maar het is al een enorme hulp geweest.
Jammer genoeg moet ik ze nu wel nog steeds nemen anders houd ik nog steeds niets binnen.. 
Met wat geluk ben je binnen een aantal weken van je misselijkheid af!
An2020 - schreef op 24-10 om 16:39
Ik had een bakje met deksel op mn nachtkastje staan. Bij wakker worden in bed een cracker eten. Daarna rustig gaan zitten. Dit werkte voor mij heel goed.
Nu vaak nog misselijk als ik naar bed ga s avonds. Dan drink ik wat water.
Fems83 - schreef op 24-10 om 20:46
Hier ook grote Navalit fan. Ondertussen 16 weken en nog steeds enorm veel last. Dankzij de Navalit kan ik tenminste blijven functioneren en werken. De gynaecoloog verzekerde me vandaag nog eens dat het echt geen kwaad kan! 
Anoniem (Gast) - schreef op 24-10 om 20:51
Iedere 2 uur iets eten hielp bij mij. En ook een tijdje dat ik alleen komkommer of bepaalde crackers kon eten (Dit is wat uitzoekwerk). Even doorzetten, je overleeft het echt wel.
Oja smint (hikers mint) hielp en helpt me nog steeds wel aardig.
sunshine1987 - schreef op 25-10 om 11:28
Hier ook enorm misselijk. Crackertjes op nachtkastje en als smorgens wakker wordt eerst paar eten voor opsta. Regelmatig iets eten helpt redelijk. Heb bij etos zo'n seaband armbandje gekocht. Zijn voor wagenziekte maar helpt ook tegen misselijk bij zwangerschap. Door dat er een drukpunt op bepaalde plek moet zitten helpt dit tegen misselijk. 
Maartje (Gast) - schreef op 26-10 om 21:30
Ik heb in het begin ook veel last gehad van misselijkheid. Ik heb emasafene op voorschrift van de huisarts gehad. Dat hielp goed  en daarnaast heb ik voetreflex gehad. Omdat ik met beide tegelijk ongeveer ben gestart is het lastig te bepalen wat heeft geholpen, maar hoorde wel bij meerdere voetreflex helpt. Paar dagen na medicijnen en voetreflex was ik niet meer misselijk. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Erg misselijk' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan