Buik word minder strak - Zwangerschapsforum

Remco (Gast) - schreef op 10-01 om 22:08
Hallo allemaal,
Ik had toch een vraagje hier. Mijn vriendin is momenteel bijna 10 weken zwanger. Haar buik was eerst echt opgezet en hard. Nu word het toch een zachte buik. 22 januari krijgen we pas de termijn echo. Heeft iemand hier ervaring mee?
Groetjes Remco
4 antwoorden en 16278822x bekeken
Joyce2021 - schreef op 10-01 om 22:11
Hoi Remco,
Dat harde en opgezette zijn haar darmen denk ik geweest. Die reageren vaak op het hormoon progesteron. Niks om je zorgen over te maken, over een aantal weken komt het echte buikje te voorschijn... geniet van deze bijzondere tijd samen!
Remco (Gast) - schreef op 10-01 om 22:15
Dank je wel Joyce2021, 
Het leek ons idd zoiets maar na miskraam vorig jaar ga je je toch zorgen maken. Ze wilde hier ook niet de verloskundige voor bellen. ????
Anoniem (Gast) - schreef op 10-01 om 22:39
Der buik gaat nog veel meer veranderen.

Niet gelijk in de stress schieten hoor. Hoewel ik het wel begrijp. (3 miskramen gehad) zo lang ze geen erge krampen en bloedverlies heeft lekker genieten.
Joyce2021 - schreef op 11-01 om 06:00
Gemiddeld rond de 12 weken  komt de baarmoeder rand voorbij het schaambeen, rond de 16 weken is dit tot halverwege de navel ongeveer, dan ga je dat buikje echt beginnen te zien  en je kan je verloskundige altijd bellen met vragen, die heeft altijd een antwoord voor jullie dus zeker doen! Tenslotte zijn ze daarvoor 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Buik word minder strak' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan