Zwanger - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 15-05 om 23:02
Dames ik heb een vraagje ik hoef geen negatieve reacties! 
29 april was mijn eisprong.. Voor deze datum onveilige sex gehad en in me laten komen. Op 1 mei ook onveilige sex gehad niet in me laten komen maar daarna wel verder gegaan met sex. Op 2 mei de morning after pil geslikt. Nu blijk ik toch zwanger. Van welke data zal het zijn voor mijn eisprong of toch die van 1 mei? Graag zie ik reacties waar ik iets aan heb! Alvast bedankt!
3 antwoorden en 40082536x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 15-05 om 23:19
kan iemand nog reageren aub
chantieeeee - schreef op 15-05 om 23:25
Zaadcellen kunnen dagen overleven in je lijf.   Een eicel blijft gemiddeld 12 uur na de eisprong in leven. Wordt de eicel niet bevrucht dan sterft de eicel af. Dus ik zou dan denken dat je de 29ste bevrucht bent.  
Anoniem (Gast) - schreef op 16-05 om 23:56
oke bedankt voor je reacties andere dames geen reacties?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan