Onzeker - Zwangerschapsforum

Rowan01 (Gast) - schreef op 01-08 om 10:32
dames mijn titel zegt het al ik ben onzeker gisteren helderrood bloedverlies gehad na 3x hard niezen met lichte paniek naar de vk geweest die vertelde ons dat we zo vroeg zwanger zijn dat ze niet echt duidelijk kon zeggen wat er speelt. Wel vertelde ze ons dat het vruchtje "niet mooi rond" is en dat we rekening moeten houden met een dreigende miskraam. Het heeft de hele nacht in mijn achterhoofd gehangen, de bloeding is gisteren na bezoek gestopt en ik heb verder geen krampen of buikpijn. Ik ben vandaag 6 weken zwanger en de volgende afspraak is over een paar dagen. 
Wie heeft dit meegemaakt of wie ervaart hetzelfde hoe is het verlopen bij jullie?? 

Ik wacht jullie berichtjes af
Groetjes Rowan
2 antwoorden en 39029101x bekeken
kyra - schreef op 02-08 om 15:37
Ik heb dit ook gehad.
Mijn vruchtje was ook niet mooi rond en heb ook een miskraam gehad met zes weken.
Ik hoop dat het mee valt bij jou, sterkte en hou moed...

Groetjes Kyra.
Rowan01 (Gast) - schreef op 10-08 om 19:20
Goedenavond dames, 

We zijn vandaag naar de verloskundige geweest vol met spanning daar hebben we nog een echo gehad en ik kan met heel veel blijdschap vertrellen dat we hartactie hebben geconstateerd !!!! We zijn een week terug gezet in onze zwangerschap maar alles is zoals het moet zijn rond de 7 weken ! Vriend en ik kunnen nu optimaal genieten van ons zwangerschap!! We weten dat het heel pril is idd maar op dit moment zijn we erg blij. Over 2 weken staat een volgende echo ingepland !!


Groetjes Rowan

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Onzeker' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan