Uhg help - Zwangerschapsforum

AVW (Gast) - schreef op 29-10 om 11:59
Hoi allemaal!
Normaal post ik niet zo snel wat, maar dit wil ik toch graag met jullie delen, en wat jullie hiervan vinden/ mee om zouden gaan.
Mijn moeder en ik hebben nooit echt goed contact gehad. Mijn ouders zijn gescheiden en ik ben altijd goed met mn vader geweest. 
Nu zijn er verschillende dingen voorgevallen (mijn moeder zorgt bijv niet voor mijn half broertje, spreekt met vreemde mannen af via Tinder en als ik haar hierop aanspreek wordt ze alleen maar boos op mij.
Naast dit kan ze niet door een deur met mijn partner. Ze is zelfs zo boos op hem geworden, nadat hij het zat was dat mijn moeder continue haar sores op mij afgereageerd, dat ze wel even langs zou komen om hem in elkaar te slaan. 
Ik ben inmiddels 19 weken zwanger en ik heb nu 3 maanden niks van haar gehoord. Geen berichtje helemaal niks.
Nu krijg ik dus een bericht;
Hai, kan je volgende week langskomen, ik wil met je praten. 
Ik zit hier totaal niet op te wachten, misschien hebben jullie tips/ervaringen? 
Thanks!!
Groetjes Annelies
1 antwoord en 31013918x bekeken
Hartje - schreef op 01-11 om 18:30
Is het een idee om met nog iemand erbij af te spreken? Als je zwanger bent voel je je vaak kwetsbaar en kun je op die manier alles ook binnen de perken houden. Omdat je de vraag stelt denk ik dat er ook iets in je is wat wel wil afspreken en ik denk dat je je moeder ook wel een kans mag geven. Maar ik zou er wel iemand bij houden die je goed kent als je dat een prettig gevoel vind. Succes en wie weet herstelt het contact wel weer een klein beetje! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Uhg help ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan