Oorsuizingen tijdens zwangerschap - Zwangerschapsforum

Hoi (Gast) - schreef op 23-04 om 22:19
Hallo allemaal,
Ik ben nu 25 weken zwanger en heb al bijna 2 maand last van een piep in mijn oor als ik wil gaan slapen.Overdag heb ik er eigenlijk geen last van.Ik gebruik al een lange tijd neusspray omdat de huisarts vocht achter het trommelvlies zag maar vandaag ben ik weer geweest maar bleek het vocht weg te zijn.Ze zei dat het nog wel kan liggen aan de buis van eutachius.Dat hebben ze al een paar keer gezegd.Ze zegt dat het ook kan komen door een hoge bloeddruk en ze vroeg hoe de controles waren bij de vak ik zei dat mijn bloeddruk elke keer goed was.Dan was het goed zei ze.Ze heeft ook niet gemeten.Ze gaf mij het advies om overdag meer te rusten zodat de piep s avonds minder word.Nu las ik een artikel op deze website dat het oorsuizen ook met de zwangerschap te maken kan hebben.Wie heeft dit ook gehad of heeft er last van?Met stress hoor ik de piep vaker de huisarts zei dat niet dat dit blijvend is.Ik heb wel meer stress omdat ik van de antidepressiva ben gestopt al voordat ik zwanger was.
2 antwoorden en 28422170x bekeken
Rosa (Gast) - schreef op 23-04 om 23:09
Ehh twee dingen wil ik zeggen: neusspray kan je beter niet te lang achter elkaar gebruiken. En als die wel open is, dan is de spray na een maand niet meer goed he? Dan moet je m weg doen, want daar kun je heeeeeeeel ziek van worden. Ik heb zelf sinds dat ik ongeveer 25 weken zwanger was last van een “doof/verstopt” oor. Dat komt en gaat, maar zit wel in die buis. Ik moet er dan aan rommelen (oorschelp) en dan gaat t weer open. Ik denk ook dat t met de bloeddruk te maken heeft.. want ik heb het nog steeds af en toe. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Oorsuizingen tijdens zwangerschap' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan