Meisjesnaam - Zwangerschapsforum

Lieve (Gast) - schreef op 29-07 om 23:02
Hoi iedereen,
Ik heb net vandaag vernomen dat we begin 2022 een zusje voor mijn dochter Benthe mogen verwachten. We zijn super blij met een tweede meisje! 
Ter inspiratie zou ik graag van jullie horen welke er goed bij Benthe zouden passen. Wij houden van namen die niet al te veel voorkomen. 
Ik had zelf een voorkeur voor Féline, Marit of Jinthe maar helaas hebben vrienden van ons deze naam al gekozen voor hun dochters.
Ik ben benieuwd naar jullie voorstellen ??
Groetjes
1 antwoord en 13136184x bekeken
Olivia (Gast) - schreef op 12-10 om 11:22
Jolijn, Mia, Bibi, Billy, Carmen, Marieke, Myra, Jolien, Maartje, Marie, Louise, Jasmijn, Pleun...
Zoiets wellicht haha. Altijd lastig als je de ouders en kinderen niet kent, maar die namen vind ik leuk bij Benthe. Allemaal vrij Nederlandse namen, maar dat is ook mijn eigen smaak. 

Succes met jullie zoektocht! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Meisjesnaam' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan