poliepen baarmoederhals - Zwangerschapsforum

demi - schreef op 19-04 om 20:05
Hallo,

Ik ben nu 22 wkn zwanger en heb sinds 4 weken bloedverlies wat dagelijks terug komt. Na eindelijk naar de gyneacoloog te zijn geweest en het onderzocht is blijkt het een poliepje te zijn(in de baarmoederhals). Omdat het erg vervelend is hele dagen een soort van "ongesteld" te zijn en dus altijd op moet letten dat ik inlegkruisjes enz bij heb gaan ze het as vrijdag verwijderen. Nu mijn vraag. Wie is hier ook bekend mee en hoe gaat dit in zijn werk. En zitten er risico's voor de zwangerschap aan vast.
Was blij met het feit dat ze het weghalen maar nu ik erover na ga denken ga ik toch wel twijfelen......
Demi
5 antwoorden en 45036818x bekeken
Hoi Demi,


Ik denk dat je het gewoon op je af moet laten komen!!
Ik heb er zelf geen ervaring mee,maar wil je gewoon even een hart onder de riem steken.
Ik neem aan als er veel risico,s aan zaten de artsen of gynecologen het wel gezegt hadden,ga er maar van uit dat het goed komt hoor,snap best dat je ongerrust bent...heel veel sterkte ermee en s6!!


Gr Chantal
demi - schreef op 24-05 om 14:23
Hey Chantal.

Dankje voor je geruststellende reactie. het is inmiddels allemaal achter de rug. Poliep is verwijderd zonder problemen. Zo zie je maar dat je eigenlijk ook gewoon niet teveel op internet moet "rondneuzen". Doordat ik dat wel gedaan had word je onnodig ongerust gemaakt.

gr Demi
K (Gast) - schreef op 27-09 om 09:36
Hoe is de poliep verwijderd en heeft het geen gevolgen voor de zwangerschap? Bij mij is ook een poliep gezien die ze willen verwijderen. Ben nu 24 weken zwanger
Ella (Gast) - schreef op 05-07 om 10:27
dag! Bij mij is er ook een poliep gevonden, maar die willen ze niet weg laten halen omdat het veel risico’s kan brengen.. ik ben inmiddels 13 weken zwanger. 
aneliya hristova (Gast) - schreef op 23-03 om 18:38
Hoi, ik heb ook een vraag bij mij hebben ze ook een poliep gevonden bij me baarmoederhals en hebben ze gezegd dat heeft veel risico’s voor het kindje dat ik een miskraam kan krijgen als die verwijderd word ik wil graag weten in welke ziekenhuis of praktijk hebben ze verwijderd dank je wel ! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'poliepen baarmoederhals' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan