Ben ik zwanger ? - Zwangerschapsforum

sarasara1 - schreef op 19-10 om 16:58
Hallo allemaal,  

Ik ben 1 Oktober ongesteld geworden en het duurde ongeveer 8 dagen. Daarna heb ik gelijk seks gehad met mijn partner. En de dagen daarna ook. Maar wat heel raar is is dat ik ging bloeden terwijl ik net klaar was met ongesteld zijn, en het bloede duurde 2 dagen ongeveer. En ik kreeg ook witte afscheiding. Ik gebruik de pil niet en we hebben het zonder condoom gedaan.Wat betekend dit? Ben ik zwanger ??
11 antwoorden en 30989608x bekeken
Mia - schreef op 19-10 om 17:18
Dat is vrij lastig om te zeggen, ik zou wachten tot de dag dat je weer ongesteld moet worden en een test doen. 
sarasara1 - schreef op 19-10 om 18:36
Maar als ik nou de volgende maand ongesteld word, mijn ongesteldheid duur weel een beetje lang ongeveer 8 dagen wanneer zou ik dan seks met me partner moeten hebben om zwanger te worden kan iemand me advies geven?
---- - schreef op 19-10 om 19:23
Dat ligt aan de lengte van je cyclus, als je cyclus bijvoorbeeld 28 dagen is , dan heb je op de 14de dag vanaf je eerste dag van je ongesteldheid geteld je ovulatie!! Je hebt je ovulatie altijd 14 dagen voordat je ongesteld word. Stel je hebt een cyclus van 32 dagen dan heb je je ovulatie op de 18de dag van de cyclus. 
Weet niet hoelang je cyclus normaal is en of je altijd regelmatig bent?
skullie - schreef op 19-10 om 20:12
om zeker te zijn gebruik je best ovulatietesten want niet bij iedereen klopt het regeltje van die 14 dagen.
sarasara1 - schreef op 19-10 om 20:56
Ow is het 14 dagen voordat je ongesteld word. Of wanner je ongesteld ben en dan bijvoorveeld 7 dagen en dan de 14de dag je ovulatie
---- - schreef op 19-10 om 21:29
14 dagen voordat je ongesteld wordt is je ovulatie dus de innesteling!! Dus hoe langer je cyclus hoe later je ovulatie is.. 
bij 28 dagen cyclus is je ovulatie op dag 14, bij 34 daagse cyclus is je ovulatie op dag 20 ( geteld vanaf de eerste dag van je mentruatie) 
en wat skullie zegt, er zijn altijd uitzonderingen op die 14 dagen waardoor je het beste kan testen met ovulatietesten, maar het meest toegankelijke zijn die 14 dagen. 
Hoop dat je het een beetje snapt.
sarasara1 - schreef op 19-10 om 21:41
Ja sorry maar ik heb heb hersens van een kip volgens mij het is zo lastig om te snappen dat gedoe met die ovulatie en innestelling maar ik wil heel graag zwanger worden kan iemand me het nog uitgebreider uitleggen misschien
Esje - schreef op 19-10 om 21:56
De 1e dag van je menstruatie is het begin van een nieuwe cyclus. Je cyclus telt van de eerste dag van je menstruatie tot je volgende menstruatie.  Dan begint weer een nieiwe cyclus. Een cyclus duurt gemiddeld 28 dagen, maar kan dus ooj langer of korter zijn. Je vruchtbaarste dagen zijn 14 dagen voordat je ongesteld wordt...
Zials Bibi zegt.vind dan ongeveer je menstruatie plaatst en ben je op je vruchtbaarst.
Als je het lasrig vind, kun je ook gebruik maken van eem app. Hierin kun je alles makkelijk bijhouden. 
sarasara1 - schreef op 19-10 om 22:02
Oke bedabkt en welke app ?
skullie - schreef op 19-10 om 22:38
ik vond die apps niet zo betrouwbaar en klopte bij mij niet. Aan de hand van ovulatietesten ontdekt dat mijn ovulatie wel eens kon schommelen van dagen. 
Esje - schreef op 19-10 om 22:46
Sarasara Ik gebruik Cyclus Kalender - Period tracker (Android).
Hoop hier iets meer duidelijkheid mee te krijgen, maar id: ga ook ovulatietesten gebruiken (kreeg de.tip om die van Sensi test te gaan gebruiken).
Succes!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ben ik zwanger ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan