Hoe voelt een vroege miskraam? - Zwangerschapsforum

Coconut - schreef op 12-01 om 11:00
Hoi allemaal.. 

Voor degene die wel eens een heel vroege miskraam hebben gehad, en dan bedoel ik echt tussen de 4-5 weken.. hoe voelde dat? Was het hetzelfde als n normale menstruatie of toch anders? 
4 antwoorden en 29982102x bekeken
Moedertjuh - schreef op 12-01 om 11:15
Hoi Coconut, mijn verhaal was je miss al bekend maar mijn vmk was met 4 weken 2 dagen. Ik begon op maandagochtend te bloeden en had wat lichte menstruatiepijn. Tot dinsdagavond gebloed. Daarna een leeg gevoel en mijn testen gingen na 1 week aflopen. Ik heb geen stolsels verloren. 
Coconut (Gast) - schreef op 12-01 om 11:59
thanks Clautjuh, ik vraag me namelijk af of dat de reden kan zijn.. zoals je weet werd ik pas 7 weken na miskraam weer ongesteld en nu dus al 15 dagen en daarbij heel dik slijm, dacht, misschien is het wel n vroege miskraam geweest, maar weet niet of dik taai slijm ook een teken van heel vroege miskraam kan zijn..? 
Moedertjuh - schreef op 12-01 om 12:02
Oh oke, mijn bloed was ook wat anders dan bij een ms bijv. Beetje waterig/ slijmerig. Lekkere uitleg haha. Ja het blijft lastig om je lichaam te begrijpen na een miskraam. En iedere vrouw reageert weer anders. Ik hoop dat je snel duidelijkheid krijgt. 
N.L. - schreef op 12-01 om 12:04
Denk dat je cyclus weer op gang moet komen ? Hier geen ervaring mee..
Mijn miskraam was met 2-3 weken ik had wel hele heftige krampen wat begon met bruin bloed.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe voelt een vroege miskraam? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan