Ongesteld of niet? - Zwangerschapsforum

Tooby - schreef op 08-08 om 04:11
Hoeveel dagen na je ovulatie had je die krampjes en een dagje bloed? Het kán innesteling zijn.

Het kan ook zijn dat je hormonen nog door de war zijn, want ondanks dat je na een spiraal vaak wel weer 'de oude' bent, kan het wel schommelen zeker de eerste maanden.
Mijn eerste cyclus na eruit halen spiraal (bloedde gelijk na eruit halen) was 35 dagen. Nu is het rond de 30, dus het wordt al wat minder lang nu. Weet je zeker dat je je eisprong had?
4 antwoorden en 27175477x bekeken
Daisy - schreef op 08-08 om 12:00
Er zat 12 dagen tussen ovulatie en die dag dat ik wat bloed verlies had.
 ja weet zeker dat ik hem had want ik voel het. 
Ik heb ook zo’n app waar je alles in kunt bij houden die zei dat ik de 23ste me eisprong zou hebben maar ik voelde hem de 21ste..
Maandag heb ik een test gedaan de dag waarop ik mijn menstruatie zou moeten krijgen test was negatief nu nog steeds niet ongesteld, is het normaal dat het zo lang duurt? Of gewoon nog een paar dagen wachten en als er nog steeds niets is nog een keertje testen? 
Tooby - schreef op 08-08 om 12:22
Ik zou nog even wachten, opnieuw een test doen morgen of overmorgen. Het kan zo zijn dat dat beetje bloed jouw menstruatie was voor deze maand, in dat geval even volgende menstruatie (en eisprong) afwachten en als het weer zo is, naar de dokter. Succes! 
Daisy - schreef op 08-08 om 14:50
Ja ga ik doen! Bedankt! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongesteld of niet? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan