Indroogstreep? - Zwangerschapsforum

Anoniempje (Gast) - schreef op 11-07 om 17:14
Ik heb gister getest met een actiontest en dacht heel even wat te zien maar daarna leek het meer wit als ik hem in het licht hield. Ik heb niet gewacht tot de ''eindtijd'' voor ik hem had weggegooid. Maar in de avond keek ik nog even (heel stom natuurlijk) en ineens stond er dus wel echt een dikke roze streep. Ik ging er vanuit dat het een indrooglijntje was, maar als ik er water bij doe blijft staan. Ik weet ook uberhaupt niet of een indroogstreep dan wegtrekt hoor haha.. Maargoed... iemand hier ervaring mee of een indroogstreep op echt een dikke roze streep kan zijn? 
10 antwoorden en 18986018x bekeken
*Lotus* - schreef op 11-07 om 18:22
Heb je een foto van je test?  
Anoniempje (Gast) - schreef op 11-07 om 18:40

Dit is een foto ervan!
Flo - schreef op 11-07 om 19:10
Ik ben niet bekend met die testen maar vind het een vrij dikke streep voor een indroog streep.
Heb je nog een restje over coor morgen?
*Lotus* - schreef op 11-07 om 19:19
Dit is een positieve test hoor en zeker geen indroogstreep. )gefeliciteerd met je positieve test

Voor de zekerheid doe je morgen gewoon nog een test.
Orchidea - schreef op 12-07 om 05:49
Ik heb helaas de dag erna, of de avond na weggooien ook weleens dikke strepen gehad, die waren toen echt vals. Ik zou er niet op durven te wagen dat dit een positieve is, als dit dik na afleestijd is. Maar goed, doe er nog eentje om te kijken of hij wel binnen aflees tijd komt binnen 1-2 dagen ;-)
*Lotus* - schreef op 12-07 om 16:23
Heb je nog getest anoniempje
Anoniempje (Gast) - schreef op 12-07 om 17:52
Ik heb vanmorgen nog eens getest met een kruitvat test. Deze was helaas echt negatief. 
*Lotus* - schreef op 12-07 om 18:18
He wat jammer. Nu maar gauw hopen op een positieve test. 
P. - schreef op 12-07 om 20:51
Hoi iedereen 

week geleden drie test gedaan, eerste geloofde ik niet, tweede ook niet na de derde dacht ik toch nou misschien ben ik dan wel echt zwanger. Menstruatie was er ook nog steeds niet vorige maand ook maar een dag ongesteld geweest terwijl k normaal echt vier tot vijf dagen goed ongesteld ben. Me borsten deden ontzettend pijn. Ik ben nu 5 weken en drie dagen zwanger. Eind juli heb ik de eerste echo maar vind het dood en dood eng.als t goed is ben ik midden maart uitgerekend.  De menstruatie krampen die k blijf houden vindt k ook erg vervelend. Iemand tips ervoor? 
*Lotus* - schreef op 13-07 om 07:13
Gefeliciteerd met je zwangerschap. P. Zelf heb ik ook mega krampen gehad. In de 5e week. Ik ben met paracetamol en een kruik op bed gegaan. En dat hielp   Er is helaas weinig te doen aan een groeiende baarmoeder. 
Mooie zwangerschap gewenst. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Indroogstreep?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan