Iemand ervaring met PGD / genderselectie / geslachtsbepaling behandelingen in het buitenland? - Zwangerschapsforum

Lente - schreef op 27-11 om 16:04
Hi! Ik ben benieuwd of hier iemand is die ervaring heeft met PGD / genderselectie / geslachtsbepaling behandelingen in het buitenland? Ik weet dat dit een taboe onderwerp is en ik snap de kritiek heel goed. Maar daardoor is het ook heel moeilijk om dit onderwerp te bespreken. Vandaar dat ik het hier in een anoniem forum probeer. Ik weet dat er in Cyprus verschillende klinieken zijn die dit doen. Iemand ervaring mee? Of zijn er anderen die ook in dit onderzoek zitten? Misschien kunnen we ervaringen uitwisselen. Ik hoor het graag!  
1 antwoord en 797781x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 27-11 om 20:38
Hee,

Wij zijn begin dit jaar maar Dunya kliniek geweest in noord cyprus.
Wij wilden graag een zoontje, na 4 dochters. Wij hadden 21 eitjes waarvan 18 embryos zijn ontstaan, waarvan het er 9 tot dag 5 hebben gehaald. 3 ervan waren niet gezond. We hielden 6 gezonde embryos over. 4 meiden en 2 jongens.
We hadden ervoor gekozen om ze allebei terug te plaatsen. Alles zag er perfect uit, embryos waren van perfecte qualiteit, ik ben jong en gezond. Ik had een positieve test in handen maar het is helaas met 4 weken alsnog mis gegaan. 
Ons droom die in duigen viel, al het geld verloren... 6duizend de PGD zelf en dn nog de reis erheen, medicatie etc, zijn we zo een 9duizend euro lichter en met lege handen achter gebleven. We gaan het niet nog een keer doen! We gaan weer op de normale manier proberen, en hopelijk hebben we het geluk op een zoontje, zo niet dan is het ook net zo welkom.

Al met al, onze ervaring was redelijk met de kliniek in cyprus. Maar nadat je laat weten dat het mis is gegaan en niet gelukt, laten ze je ook niets meer weten. Ik zou daar niet meer terug gaan.
Succes met je zoektocht. Enja er rust een taboe hierop, dus er zullen misschien hatelijke reacties komen, maar doe wat jullie hart zegt. Maaar houd er rekening mee dat het kan mislukken.

Ps. Wij hebben al onze kinderen op de natuurlijke manier gekregen en alle 4 keren was ik meteen zwanger. Ik had dus echt niet zien aankomen dat PGD niet zou lukken.

Groetjes anoniem

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Iemand ervaring met PGD / genderselectie / geslachtsbepaling behandelingen in het buitenland? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan