tlc programma ''bevallen met..'' zoekt aanstaande moeders - Zwangerschapsforum

JuliaHeide - schreef op 05-03 om 10:30
Bevallen met... jou?

Binnenkort komt TLC terug met een documentaireserie over de wereld van verloskundigen, genaamd ‘Bevallen Met..’. In deze serie geven verschillende BN'ers vanuit hun eigen perspectief een eerlijk beeld over hoe Nederlandse vrouwen bevallen anno 2019. 

Centraal in dit programma staat het waardevolle werk dat verloskundigen dagelijks verrichten. Om die mooie geboortes vast te leggen, zoekt productiebedrijf ICP zwangere vrouwen die uitgerekend zijn in maart of april. Hoop jij in die periode te gaan bevallen? Mogen de makers van deze serie dan geheel vrijblijvend telefonisch contact met je opnemen om een aantal vragen te stellen?

Het programma wordt gemaakt door I Care Producties. Zij zijn de makers van onder andere  Zij houden Nederland in leven  en  Vinger aan de pols  en hebben jarenlange ervaring in het maken van dit soort programma's. alles zal in overleg gaan met alle betrokkenen en de geboorte wordt op een mooie, integere manier vastgelegd, zodat jullie een prachtig document hebben voor later.

Lijkt dit jou leuk? Of ken je iemand die het leuk zou vinden?

bel dan naar 020 49 39 484 of mail je gegevens en je verhaal naar  julia@icp.nl . Dan neemt de redactie contact met je op.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'tlc programma ''bevallen met..'' zoekt aanstaande moeders' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan