Zwanger?? - Zwangerschapsforum

Anoniem (Gast) - schreef op 10-01 om 15:37
Hallo,
Ik slik al jaren de pil, en vergeet hem nooit. Vorige maand ben ik rond 7 december ongesteld geworden. Omdat ik het erg druk had op werk, had ik besloten de pil een keer door te slikken. Nu heb ik sinds vrijdag erg last van mijn buik. Rommelende darmen en gekke geluiden. Ik vertrouwde het niet, en heb een stopweek ingelast (zaterdag avond de laatste pil gepakt). Daarna heb ik nachten wakker gelegen. Ik was bang dat ik zwanger was. Gisteren (maandag) heb ik een zwangerschapstest gedaan, en daarop stond dat ik niet zwanger was. Ik ben af en toe misselijk, en mijn buik rommelt inmiddels nog. Daarnaast eet ik al een paar dagen amper.
Is de test van gisteren (maandag) betrouwbaar, of zou ik toch zwanger zijn? 
1 antwoord en 3773959x bekeken
JG89 (Gast) - schreef op 26-01 om 14:38
Hoi, 
Je bericht dateert van een paar weken geleden, dus ik weet niet of je hier nog wat aan hebt.
Normaal gezien ben je perfect beschermd wanneer je je pil langer doorpakt. Ik heb het zelf erg vaak gedaan omdat ik in de stopweek meestal zware migraine kreeg en ik dat niet elke keer wilde. Het enige waar je op moet letten als je de volgende strip dan niet volledig neemt, is dat je zeker op tijd terug met de pil begint. 8 dagen tussen laten ipv 7 dagen kan al leiden tot een eisprong.
Je hebt een zwangerschapstest gedaan die normaal al een positief resultaat had moeten geven op dat moment, dus ik zou er vanuit gaan dat die gewoon betrouwbaar was en je dus niet zwanger bent. Dat je misselijk bent en last hebt van je darmen hoeft geen symptoom van zwangerschap te zijn. Let wel op met de pil en ziek zijn. Het kan zijn dat de pil niet goed werkt als je koorts of diarree hebt, of je overgeeft als je hem net hebt ingenomen.
Groetjes

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan