Zou het?! - Zwangerschapsforum

evelienonline - schreef op 28-12 om 20:37
Hi lieve forumers, (zeg je dat zo?)
Ik ben hier nieuw en heb meteen een vraag die vast al duizenden keren gesteld zal zijn. 
Mijn vriend en ik hebben besloten dat we het willen proberen. Ik slik al jaren geen pil meer en voorheen deden we het dus altijd met condoom. De afgelopen maanden heb ik bijgehouden wanneer ik ongesteld moet worden en dus ook wanneer de eisprong is. 
Deze was 27 december en op 26 december hebben we 'geklust'. Diezelfde avond was ik vrij moe maar meer niet. Misschien de kerststress. ;-) Gisteren was is echt de hele dag heel licht misselijk en af en toe een waas van hoofdpijn. Ik meende licht steekjes te voelen in mijn baarmoeder. Ook vaak plassen. Vandaag werd ik wakker met 3 grote pukkels in mijn gezicht en een buik vol met lucht. Mijn darmen rommelen als een gek! Ook vandaag misselijk en hoofdpijn achter mijn ogen. Vandaag voelt het soms alsof ik een blaasontsteking heb.
Mijn vraag is, kan dit al zo snel? Ik ben er niet echt mee bezig. We zijn pas net begonnen maar vind het wel typisch. Lees veel over vrouwen die meteen 'klachten' ervaren. Ik ben heel benieuwd naar jullie ervaringen en meningen. :-)
3 antwoorden en 30196609x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 28-12 om 21:55
2 dagen terug geklust...lijkt me dat het geen zwangerschap kwaaltjes zijn. Denk dat het nu meer opvalt omdat jullie bewust er voor gaan.
Hartje - schreef op 28-12 om 22:01
Ik heb eigenlijk nog nooit gehoord dat vrouwen meteen al klachten hebben, waar komen die vandaan dan? Hcg kan het nog niet zijn want de innestelings is toch altijd later? Zelfs een tweelingzwangerschap merkte ik pas effectief in de 5de/6e week. Maar dat verschilt natuurlijk per vrouw maar omdat je bij twee dubbel zoveel hormonen hebt zou je het eerder verwachten. 
Hopelijk doe je niet mee met de griepepidemie die heerst! En is het snel raak voor jullie. 
evelienonline - schreef op 28-12 om 22:16
Dat zal het inderdaad wel tussen de oren zitten en zal er niet veel aan de hand zijn. Dankjewel voor jullie reactie. Hoop niet op weer griep. Daar ben ik net twee maanden terug vanaf. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zou het?!' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan