Zwanger of niet? - Zwangerschapsforum

? Sunny (Gast) - schreef op 08-08 om 10:41
Hallo iedereen. Een vraagje. Vorige maand op de 27tigste heb ik mijn koper spiraal laten verwijderen. De gynaecoloog zei dat ze kon zien dat mijn periode eraan zat te komen. Dat zou dan op tijd zijn maar mijn vriend en ik hebben dagelijks een actief sex leven en nu ben ik inmiddels best wat dagen overtijd en die periode is nog tot op heden niet gekomen. Nu zegt de zwangerschap test negatief maar wat verwacht je als je na 1 week. Zou het uitblijven van mijn periode nou betekenen dat ik direct zwanger ben geworden of dat ik oversla. Ik ben altijd regelmatig en nooit meer dan 2 dagen vroeger of later. Nu zit ik op 9 dagen overtijd. Zou ik zwangere kunnen zijn? 
3 antwoorden en 22539516x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 08-08 om 12:44
Als de test negatief zegt dan ga daar maar vanuit. En je zegt ik ben normaal regelmatig maar je had toch een spiraal? Nu is die eruit dus je lichaam moet alles zelf doen... Dus dat kan zeker ineens anders zijn. 
FiFi - schreef op 08-08 om 13:01
Je cyclus kan veranderen nadat je spiraal er uit is gehaald, dus als de test negatief is zou ik daar ook van uit gaan. 
Wachte het nog een maand af en als je dan niet ongesteld bent geworden kan je mss eens naar de dokter of gyn gaan? 
proud_mommy - schreef op 08-08 om 13:10
Na het verwijderen van mijn spiraal heb ik 4 dagen bloed gehad. Toen ging mijn cyclus pas in. Want dag 28 heb ik mijn menstruatie gehad (na het verwijderen van de spiraal). Terwijl ik vlak ervoor al ongesteld was. Dus ik denk dat je nog niet je menstruatie moet hebben. Maar pas wat later.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan