wanneer groeien je borsten em tepels?? - Zwangerschapsforum

Fem1989 - schreef op 13-11 om 20:56
Hej dames,

Even een vraagje. Ik ben nu 7 weken en 2 dagen zwanger en heb het idee dat mijn bh's nu al te klein worden en dat mijn borsten al aardig strak staan. Ook mijm tepels zijn groter heb ik het idee ( vooral als ze in "normale" houding zijn)
Wie kan mij vertellen of het normaal is of misschien dat het juist helemaal nog niet in het plaatje past bij de aantal weken? Het is namelijk ons 1e kindje en heb dus totaal geen idee wat bij welke week komt kijken. Waarschijnlijk is het ook bij iedere vrouw verschillend maar ben benieuwd naar jullie reacties!!
Bedankt alvast!

Lief, Fem1989
23 antwoorden en 45508484x bekeken
Kelly - schreef op 13-11 om 21:01
He Fem,
Ik ben ongeveer een week verder als jij en heb vooral veel pijn in mijn borsten. Niet het gespannen gevoel waar iedereen het over heeft. Maar ook in kan al een tijdje zien dat ze wel voller zijn. Maar niet extreem gegroeit ofzo. Pas mijn eigen BH's nog gewoon, maar heb wel het idee dat ik binnenkort een maatje groter moet gaan zoeken. Dus ik denk dat het best kan dat jij dit ook al hebt hoor! Maar voor mij is het ook allemaal de eerste keer.
LiefsX
Anoniem (Gast) - schreef op 13-11 om 21:03
O Absoluut Fem!!

Ik wist niet eens zeker dat ik zwanger was (Had nog niet getest)
en mijn man sprak er me op aan en ik grapte nog "Komt door al die melk he.."
(We waren pas begonnen met ons project.)
Dus dat was zeker 1 van de symptomen die je heel vroeg krijgt!!
Ze voelden zwaar aan en vanaf dat moment haat ik Bh's!!
Heb enkele grotere maten gekocht maar moet toegeven dat ik liefst de hele dag zonder loop!!
Iza - schreef op 13-11 om 21:10
Bij mijn eerste zwangerschap was dat ook het eerste symptoom, ik had echt ontzettende groeipijn aan mijn borsten en ze zijn ook flink gegroeid. Ook zo vroeg in de zwangerschap al.
Fem1989 - schreef op 13-11 om 21:14
He molly, ja idd ook bij mij zijn de borsten erg aanwezig heel de dag. Je hoeft er al alleen maar naar te kijken en ik voel ze haha misschien moet ik dan snel maar nieuwe kopen. Daarnaast zie ik weer niks aan mijn buik jij wel? Ik dacht ook dat ik net zo ver als jij was maar bij de eerste echo bleek ons vlekje een weekje jonger te zijn. Wel spannend allemaal hé?!

Liefs x
Fem1989 - schreef op 13-11 om 21:16
He anoniem, bedankt voor je reactie!
Grappig dat jij je bh het liefst uit hebt ik moet er niet aan denken. Ook bij mij is dit het eerste teken. Verder nergens last van. Jij wel? Of daarna? Ben benieuwd!

Liefs x
Iza - schreef op 14-11 om 13:24
Hoi Fem,
Ik ben inmiddels mama van twee . Wat op de groeiende borsten volgde was ontzettende vermoeidheid. Ik viel echt overal in slaap! Dit ging met een week of 14 weer over.
Danique - schreef op 14-11 om 01:26
Mijn borsten zijn eerlijk waar in 1 dag gegroeid.
Ik ben nu 7 weken zwanger, en vorige week was er 's ochtends nog niks aan de hand en toen ik 's avonds mijn pijama ging aantrekken had er duidelijk een verandering plaats gevonden, ze zitten nu erg strak in hun vel en ze zijn ook echt groter! Bizar gewoon!
Kelly - schreef op 14-11 om 09:17
Fem,
mijn buik staat af en toe een beetje bol maar omdat ik zo ziek van de zwangerschap ben, ben ik ook erg afgevallen dus het valt nog niet zo op.
Vind het inderdaad wel super spannend allemaal. Kan niet wachten op de volgende echo. Ben soms zo bang dat het hartje dan niet meer klopt ofzo. Maar komt vast allemaal wel goed.
Olivia-Anna - schreef op 14-11 om 21:50
Hoi Fem,
Ik ben trouwens Anoniem van eerder (was niet ingelogd blijkbaar)
Nee gekgenoeg ook verder nergens "echt" last van,
de eerste week alleen een beetje misselijk en maagzuur.
Daarna niks meer eigenlijk,  zelfs geen schagrijnige buien of zo.. (behalve heel emotioneel!!)
maar mijn man heeft Couvade-syndroom, dus vandaar ,hij heeft alle kwaaltjes overgenomen!

Mijn borsten blijven wel groeien Woehoe!!
Ik meet ook alles maandelijk en nu na 37 weken, 9 centimeter omtrek meer!!
Kelly - schreef op 14-11 om 22:14
Wow olivia! 9cm! Hihi dat wil ik ook! En dan maar hopen dat er na de bevalling en borstvoeding enzo ook nog wat van overblijft :-)
Olivia-Anna - schreef op 14-11 om 22:33
Ja een vriendin van me is nou niet meteen een moedertype (licht uitgedrukt), toen ze hoorde dat ik zeker een jaar borstvoeding wil gaan geven zei ze:
"Bah!!! Honderden soorten poedermelk op de wereld en dan kies jij voor van die
oude-vrouwe-slappe-tietjes!!"    Woehahaha!!!

Nou ik denk maar zo: Voorheen had ik amper wat, dus liever zometeen hangborsten, dan geen borsten..      Ik rol ze wel op op een tandenstoker Hahaha!!!
Kelly - schreef op 15-11 om 08:55
Whahaaa! Helemaal mee eens! Theezakjes heb ik altijd al gehad dus daar is vriendlief wel al aan gewend! Het kan alleen maar meer worden. Maar hoop toch wel dat ze binnenkort een beetje meer gaan groeien. Had ik me zo op verheugt!
Lynn - schreef op 15-11 om 10:59
Hier ook last van mijn borsten en groeien goed! Die pannekoek van mij is helemaal bij!
Kan niks anders meer zeggen als Schatje WOWWW ha ha.. lachen toch!

Liefs
Mommy-Of-Nyana - schreef op 15-11 om 11:48
hier ook last van de borsten gehad.. en nu nog geregeld.. bij mij begon het echter wel pas bij de 3e maand maar ben toen wel ineens 1cup maar groter gegaan..heb doen een doorgroei bh gekocht die rekken nog goed uit maar uiteindelijk zijn deze nu ook jammer genoeg te klein geworden! waar ik wel mee zit.. vindt het niet zo leuk de grote borsten had namelijk al een D en nu een E al weet ik niet of de E nog echt geldig is aangezien de bh's weer te klein zijn haha..maar het hoort er allemaal bij ga blij zijn als ik na de borstvoeding gewoon mijn D terug heb! en mijn vriend is er ook niet zo voor te vinden hij zegt altijd schat nu zijn mijn handen te klein ik heb niks aan de overschot haha...nu het liefst zou ik ook mijn Bh wel willen uitlaten de ganse dag maar aangezien ik al heel veel last heb van colustrum begin 6e maand gaan we dit toch maar niet doen om genante plekken op de bloesjes te vermijden hihi..

Liefs
Nina - schreef op 10-12 om 11:41
Mijn borsten zijn ook al in de tweede maand begonnen te groeien, deden soms echt zeer 's avonds als ik mijn bh uittrok, zwaar. Nu ben ik 26 weken zwanger en zijn ze zeker 2 cupmaten gegroeid. Van een kleine B naar een volle D. Heb de laatste twee weken het gevoel dat ze weer gaan groeien, ze voelen weer zwaar en heb af en toe pijn in m'n borsten. Klopt dit? Hoeveel groeien ze nog tot aan de bevalling en daarna? Mijn man is er trouwens ook erg blij mee, vindt het geweldig.
Mommy-Of-Nyana - schreef op 10-12 om 17:48
@Carla, hoeveel ze nog zullen groeien hangt van vrouw tot vrouw af..
maar na de bevalling groeien ze zeker nog een stukje (zo zei mn Gynae) omdat dan de productie helemaal op zijn punt komt te staan...
hier ben ik ondertussen 2 1/2 cup groter gegaan heb uiteindelijk nieuwe bh's moeten kopen ik kom van een grote D naar kleine F...en vrees dat het nog niet stoppen gaat...nu ben ik wel stilletjes op het einde van de zwangerschap dus misschien (hoop ik) dat het nu toch minderen gaat

Liefs
Nina - schreef op 10-12 om 20:29
@dreams can come true, bedankt voor je reactie. In welke maanden zijn jouw borsten gegroeid? Zijn ze bij jou tussen 26 weken en nu nog gegroeid?
Mommy-Of-Nyana - schreef op 10-12 om 20:33
hoi meis, toen op 12-13 weken ben ik de eerste keer nieuwe bh's moeten gaan kopen dit waren al meegroei bh's en ben echt tot einde gegaan voor ik terug ben weze kopen en dit was op een 27-28 tal weken dus ze zijn tussen mijn week 26 en nu nog gegroeid.. en waarschijnlijk zouden ze nog tot een cup groter kunnen worden na de geboorte zei ze Gynae... het hangt ook een beetje af hoeveel melkkanaaltjes je hebt en hoe ze uitzetten ( dit heeft totaal niets te maken met je melkproductie hoor) het is niet zoveel te meer melkkanaaltjes zoveel te meer melk...

natuurlijk gaan ze ook terug in volume minderen terug met de tijd en ik hoop voor terug op mijn D te komen...

Veel liefs
Anoniem (Gast) - schreef op 23-03 om 21:31
Ik ben een vrouw van 34 ik ben zwanger van een tweeling mijn borsten doen pijn en mijn tepels gevoelig maar ze worden niet zwaarder wart moet ik doen
.... (Gast) - schreef op 30-09 om 00:07
Ik weet niet wat er aan de hand is,  mijn borsten zijn gorter geworden ze pijn tepels doen pijn wat zou het kunnen zijn?
madelene - schreef op 30-09 om 06:50
Als ik naar me zelf kijk 
Ik heb met 11 weken gehad dat mijn borsten volller werden en mijn bh te klein begon ook zeer te doen maar ik ben ook veel sneller nu zichtbaar zwanger ik ben nu 15 weken en mensen die mij niet kennen denken dat ik verder ben reageren verbaasd als ik zeg 15 weken . bij mijn vorige twee zwangerschappen had ik dat pas veel later ook de vorst groei pas veel later . ik weet niet of het daar wat mee te maken heeft.
Maar ik heb een mooi Zwangere buikje niet heel dik echt een mooi zwanger buikje.
Ik weet niet niet wat normaal is 
Maar zo zit het bij min.
Groetjes Madelene
Anoniem (Gast) - schreef op 05-08 om 22:00
Hallo! 
Nu 8 wekenzwanger maar vanaf 4 weken voelde ik mijn borsten al, gevoelig, zwaar! Hoop dat ze goed groeien Haha! 

Xx

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wanneer groeien je borsten em tepels??' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan