Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ? - Zwangerschapsforum

claudialucas - schreef op 27-04 om 21:12
Volgends Clearblue ben ik 2-3 weken zwanger en heb ik 21 mei mijn eerste afspraak bij de verloskundige.
Nu vroeg ik mij af of ik dan al wat kan zien op de echo en of het eitje zich dan al volledig heeft ingenesteld??

Ik hoop snel van jullie te horen !!

Gr, Claudia (New-Member:angel
48 antwoorden en 25995441x bekeken
irma (Gast) - schreef op 27-04 om 21:16
ik mijn eerste echo gehad met 8 weken en 4 dagenben nu 34 weken en 3 dagen

en dat was uitwendig, als je te vroeg gaat moet het inwendig
is 2-3 niet over de 5 weken?weet dat niet meer zo goed
claudialucas - schreef op 27-04 om 21:21
" ik mijn eerste echo gehad met 8 weken en 4 dagenben nu 34 weken en 3 dagen

en dat was uitwendig, als je te vroeg gaat moet het inwendig
is 2-3 niet over de 5 weken?weet dat niet meer zo goed "
irma


Hallo Irma,

Ik heb geen idee.
Mijn vraag is dan ook: Na hoeveel weken is het ingenesteld??

Gr, Claudia
irma (Gast) - schreef op 27-04 om 21:40
je moet tellen vanaf je laatste menstruatie, ongeveer 2 weken erna is eisprong als je een gewone cyclus hebt tenminste? want de eerste 2 weken krijg je eigenlijk kado
en dan komt de innesteling al paar dagen erna sommig verliezen beetje bloed dan sommige ook niet
en dan afwachten of je ongesteld word.
maar ik voelde het al vrij snel was erg moe en gespannen borsten....
claudialucas - schreef op 27-04 om 21:59
" je moet tellen vanaf je laatste menstruatie, ongeveer 2 weken erna is eisprong als je een gewone cyclus hebt tenminste? want de eerste 2 weken krijg je eigenlijk kado
en dan komt de innesteling al paar dagen erna sommig verliezen beetje bloed dan sommige ook niet
en dan afwachten of je ongesteld word.
maar ik voelde het al vrij snel was erg moe en gespannen borsten.... "
irmaOke. Normaal gezien moet ik nu weer rond 6 mei ongesteld worden.
Die zal dan wel uit blijven. Dan ga ik er vanuit dat het zich nu aan het innestellen is of misschien al ingenesteld is. het is vandaag 27ste april naar 6 mei nog 9 dagen dat zou voldoende tijd moeten zijn om het zich in te laten nestellen dan verwacht ik geen menstruatie meer. ook al ben ik onregelmatig ongesteld.

Ik hou jullie op de hoogte.

Gr, Danny
irma (Gast) - schreef op 27-04 om 22:14
umm snap je even niet sorry,je moet dus nog je nod dag krijgen?
maar als de test positief is zal het zo zijn??
claudialucas - schreef op 27-04 om 22:25
mijn volgende menstruatie zou 6 mei moeten zijn maar omdat ik zwanger ben zal dat nu niet meer zo zijn althans bij mijn dochter was ik met 4 maanden nog ongesteld. Maar vraag is dan ook: Als clearblue zegt 2-3 weken zwanger en ik rond 6 mei normaal mijn volgende menstruatie zou moeten hebben. heeft het eitje dan genoeg tijd gehad zich in te nestellen ? en hoe groot is de kans dat ik weer de eerste 4 maanden gewoon maandelijks bloed blijf verliezen rond mijn menstruatie periode of is elke zwangerschap anders??
irma (Gast) - schreef op 27-04 om 22:37
dat weet ik ook niet
 ik ben naar laatste menstruatie niet meer ongesteld geworden,
ook geen innestelings bloeding
sanjo - schreef op 28-04 om 10:29
Dan ben je nu al rond de 4 of 5 weken zwanger als de test 2-3 weken geeft. 3+ is 5+ weken zwanger. Want je kan nooit een posi test hebben als het nog in moet nestelen.
Irma (Gast) - schreef op 28-04 om 17:53
Ja zij ik ook al het zal tegen de 5 weken zijn
sanjo - schreef op 28-04 om 18:12
" Ja zij ik ook al het zal tegen de 5 weken zijn "
Irma


Ja zag het al wat je geschreven had. Dan is gewoon ongi geweest terwijl ze gewoon zwanger was. Het staat trouwens ook wel op de bijsluiter hoe en wat. Ik heb dezelfde test gebruikt.
claudialucas - schreef op 29-04 om 00:43
Oke dat is wel apart. Dan ben ik benieuwd of ik dan volgende maand rond 6 mei weer ongesteld zal worden. Hoe kan het zijn dat als ik zwanger ben mijn ongesteldheid gewoon door zet? Is dat een probleem? dus clearblue geeft de weken aan die je al zwanger bent of vanaf mijn laatste mentruatie? Dat lijkt mij sterk want dat kan de test natuurlijk nooit weten. Dan zal ik indd rond de 5 weken zijn. Is het dan al ingenesteld en hoelang na de bevruchting nestelt het zich in en hoeveel tijd heeft het nodig om zich in te nestellen ??
sanjo - schreef op 29-04 om 10:55
" Oke dat is wel apart. Dan ben ik benieuwd of ik dan volgende maand rond 6 mei weer ongesteld zal worden. Hoe kan het zijn dat als ik zwanger ben mijn ongesteldheid gewoon door zet? Is dat een probleem? dus clearblue geeft de weken aan die je al zwanger bent of vanaf mijn laatste mentruatie? Dat lijkt mij sterk want dat kan de test natuurlijk nooit weten. Dan zal ik indd rond de 5 weken zijn. Is het dan al ingenesteld en hoelang na de bevruchting nestelt het zich in en hoeveel tijd heeft het nodig om zich in te nestellen ?? "
claudialucas


Of je hebt een miskraam gehad en dan kan een test eerst nog posi aanslaan. Of je hebt gewoon een bloeding en toch zwanger. Anders moet je de gebruiksaanwijzing lezen van clearbleu. Hij rekend vanaf de eisprong. Dus als je b.v. een cyclus van 28 dagen hebt. Dus eerste dag is de eerste dag van je menstruatie. Dan heb je op dag 14 een eisprong ongeveer en een week later kan het ingenesteld zijn. En een week erna kan je testen dus rond dag 28. Dus 14 dagen na de eisprong kan je testen als je cyclus 28 dagen is.

Als je het nog niet snapt kan je ff via google zoeken. Er zijn verschillende sites die het uitleggen. En er zijn ook sites waarvan je je cyclus in kan vullen en kan je zien waneer wat is. En anders naar je huisarts bellen.
sanjo - schreef op 29-04 om 10:58
Er zijn veel vrouwen die bloed verlies hebben tijdens hun zwangerschap.
claudialucas - schreef op 30-04 om 22:36
De test is vorige week gedaan en toen zei clear blue 2-3 weken en als clear bue vanaf het moment van bevruchting rekent zou ze indd al 5 weken moeten wezen, als je vanaf de laatste menstruatie moet rekenen. maar 6 aparil is ze wel gewoon ongesteld geweest nou is het wel zo dat ze bij de vorige zwangerschap ook de eerste 4 maanden gewoon ongesteld/bloed verlies heeft gehad. lijkt me ook sterk dat clear blue weet wanneer je laatste menstruatie is begonnen. het is best wel verwarrend. na hoeveel weken kan je enigsinds een harder buikje voelen ?
sanjo - schreef op 30-04 om 23:33
Het is heel simpel. Clearbleu kan zien hoeveel hcg in je urine zit. Dus geeft hij aan zoveel weken. Dus dan ben je gewoon zwanger. Een test geeft pas positief als je zwanger bent. En anders was die negatief. Dus als ik jou was zou ik gewoon de verloskundige praktijk bellen voor een afspraak. En kan je je verhaal uitleggen en dan krijg je een echo en op de echo kijken ze wel hoe ver je bent. Tenminste hier in Nederland kan je gewoon zelf bellen voor een afspraak. Dus dan weet je meer. Als de test aangeeft 2-3 weken ben je 4 tot 5 weken zwanger. Anders geeft hij geen positieve uitslag. Er zijn vrouwen die tijdens hun zwangerschap bloed verliezen. Echt je zou gewoon moeten bellen. de ene vrouw heeft sneller een buikje dan de ander.
kaatje (Gast) - schreef op 28-09 om 14:52
hallo allemaal,

Meerdere hebben dus verwarring over de test v clear blue.

Ik zojuist getest en geeft aan 2_3 weken wat ik eruit opmaak zal ik dan 4 tot 5 weken zwanger zijn.

Hopen dat het nu goed gaat. In juni miskraam gehad, het zal toch niet daardoor nog positief testen, heb daarna nog wel een gewone menstruatie gehad na curretage


Ik durf het bijna niet hard op te denken dat ik zwanger ben

Groetjes
Claudia - schreef op 28-09 om 17:06
hallo kaatje nou zoals je leest snapte wij er ook niks van nee maar ik ben dus nu 2526 weken zwanger in mei had ik iets gepost en ik ben 23 januari uit gerekent miss helpt het je een beetje met verder tellen zodat je zelf weet hoever je bent ik ben zwanger geraakt op maart april en in mei gaf hij 2-3 weken aan het zou bij mij een 2ling worden helaas heeft er 1 afgestoten maar de andere is voorzover te zien helemaal gezond  ik hoop dat je snel meer zekerheid er over heb
Anoniem (Gast) - schreef op 14-12 om 11:41
hey ik heb net een test gedaan en ben 2-3weken zwanger komt erop,maar dan klopt het niet en is het 4-5weken zwanger??
kaatje - schreef op 14-12 om 13:01
De eerste twee weken krijg je cadeau. Bij de verloskundige/gynaecoloog tellen ze vanaf je laatste menstruatie. Maar je ovulatie is pas ongeveer twee weken later. Clearblue geeft aan vanaf je ovulatie want toen zijn de HCG hormonen aangemaakt bij een goede innesteling/zwangerschap. Maar de twee weken ervoor was er nog niets maar krijg je dus cadeau. Bij de termijnecho wordt de "officiële" uitgerekende datum vastgesteld. Niet iedereen ovuleert op hetzelfde moment.
latifa (Gast) - schreef op 26-12 om 12:11
Bij mij was het ook raar..
Ik deed op dinsdag 16 december een clearblue digitale test en die gaf aan 3+ ( bevruchting vond meer dan drie weken geleden plaats)
Maar als ik kijk naar mijn laatste menstruatie dan klopt er niks van, want 18 december zou ik dan ongesteld moeten worden.
Moeders voor moeders is ook al langs geweest en die test was ook knal positief.

12 januari heb ik mijn eerste echo,
madelene - schreef op 27-12 om 19:55
Hoi bij mij stond er ook op bij die test 1 -2 weken 
Ik was ook benieuwd Warneer de innesteling precies plaats vond bij mijn 2 de zwangerschap dus toen heb ik op Internet gekeken naar innesteling berekenen je vult dan de eerste dag van je laatste menstruatie in en dan verschijnt de datum van je innesteling 
Groetjes madelene
Onzeker meisje (Gast) - schreef op 01-02 om 21:12
hallo ik heb even een vraagje ik heb eergisteren een test gedaan ook van clearblue de test gaf aan dat ik 1 a 2 weken zwanger was maar nu heb ik vanochtend een bloeding gehad een beetje zoals een normaale menstruatie bloeding. Wat kan dat betekenen en bloed nog steeds niet heel veel maar bloed nog wel en heb ook geen klonten gevonden iemand een idee ?
Anoniem (Gast) - schreef op 24-06 om 22:38
Ik heb afgelopen vrijdag inwendige echo gehad. Ze hebben niks gezien daarna bloed geprikt toch wel hcg waarde 196. Ik heb 1 week bloed verlies gehad. Vandaag test gedaan zwanger 2-3 weken hetzelfde uitslag 2 weke geleden.
Mijn vraagje is: hetzelfde uitslag omdar waarschijnlijk miskraam hebt of toch gewoon de test is niet vertrouwbaar?
Anoniem (Gast) - schreef op 23-01 om 18:48
Hi ik bn volgens clear bleu 1-2 weken zwanger wat betekend dat precies en ben ik nog in de in nestling fase of ben ik gwn al echt zwanger
* - schreef op 23-01 om 19:26
Je bent ongeveer 4 weken zwanger nu ...
Gefeliciteerd met je zwangerschap..
s - schreef op 06-02 om 19:51
Hey hoe gaat het nu met je??
Anoniem (Gast) - schreef op 09-05 om 21:57
Misschien een rare vraagje,
Om een lange verhaal kort te houden. Ik heb afgelopen zaterdag precies 3 weken gelden sexuel gemeenschap gehad met een een meid. Zij heeft een test gedaan van clearblue waarop blijkt dat ze nu 2-3 weken zwanger is. Als ik de reacties zo bekijk hier betekend dat ze al 4-5 zwanger moet zijn. Nu is mijn vraag hoe nauwkeurig is dit. Ze had er trouwens over dat z'n cyclus van 28 heeft en altijd op tijd is.

Graag reacties,
* - schreef op 10-05 om 07:38
Anoniem, 2-3 weken staat gelijk aan plus minus 4-5 weken zwanger.. Cb is best nauwkeurig, maar je weet t 
Echt pas zeker als je een echo maakt... 
Mag ik vragen waarom je dat zo specifiek vraagt?
Heb je twijfels? Tenminste zo klinkt het?
Anoniem (Gast) - schreef op 10-05 om 16:36
@mavanMI 

Bedankt voor je snelle reactie! Zo ver ver is het nog niet gekomen wat betreft de echo. Zoals ik eerder had omschreven is het afgelopen zaterdag(07-05) precies drie weken geleden dat ik met haar voor het eerst seksueel actief ben geweest. Vervolgens een test gedaan afgelopen vrijdag (06-05)met cb waaruit kwam dat ze 2-3 weken zwanger is. En Volgens theorie op deze forum betekend dat ze 4 -5 weken al zwanger is! Vandaar nu mijn twijfel! of het mogelijk kan zijn dat ze daarvoor met iemand anders seksueel het bed heeft gedeeld. 

Want het lijkt allemaal zo snel te zijn gegaan. Dat ze binnen 3 weken al weet na de sexuele gemeenschap met mij, al weet dat ze van mij zwanger is?! 

Vandaar ook mijn vraag of dit mogelijk is?

Graag reacties.

Groet,

Anoniem

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Volgends Clearblue 2-3 weken zwanger wanneer begint de innesteling ?' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan