Herstellen na baby? - Zwangerschapsforum

Lina (Gast) - schreef op 02-11 om 08:25
5 maanden geleden bevallen en ik blijf zoooooo ontzettend moe en hormonaal. Wat hebben jullie gedaan om te herstellen? Ik zag dit https://daisysyellowpepper.nl/online-hormoon-checkup/ voorbij komen op facebook. Iemand ervaring mee?
2 antwoorden en 17297069x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 04-11 om 11:07
Gezond en gevarieerd eten, mama vitamine supplementen, zorgen voor voldoende rust. Dus ook lekker in de middag even slapen met de baby. Maar ik had dan ook een hele makkelijke baby die vanaf dag 1 al de neiging had om door te slapen. Daar moest ik de wekker voor zetten voor de voedingen want die kwam zelf niet. Dus gebroken nachten ken ik niet. Dat maakt denk ik ook een groot verschil in je herstel. Bij mij heeft het herstel dan ook niet zo lang geduurd als bij jouw. Omdat ik genoeg nachtrust had was de grootste vermoeidheid wel weg met 3 weken.
Shanna (Gast) - schreef op 04-11 om 11:22
Je zult vooral samen als gezin een ritme moeten gaan vinden. Dan heb je rust en organisatie en ga jij je vanzelf ook snel beter voelen. Lichamelijk ben je weer de oude?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Herstellen na baby? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan