Hoe vertel ik het aan mijn werk? - Zwangerschapsforum

hailey - schreef op 26-09 om 10:18
Hoi iedereen,
Als eerste wil ik zeggen dat ik het enorm fijn vind mijn vraag aan jullie te kunnen stellen! Ik zit met dit: 
Ik ben nu 13 weken zwanger en enorm blij de stressvolle periode van kans op een miskraam uit te zijn. Eigenlijk weet iedereen in mijn omgeving het al maar nu moet ik het dus op mijn werk gaan vertellen. Het is alleen zo dat ik bang ben het ze te vertellen. Ik ben net een jaar thuis geweest vanwege psychische problemen en ben nu met 1 middag in de week aan het reintregreren. Dit zou opbouwen naar meer, maar ik moet dus ook naar een deskundigenoordeel van de UWV. Ik ben zo bang dat ze me hierdoor uit de reintregratie halen, ook omdat ik eigenlijk nog niet beter ben.. Ook ben ik bang dat ik geen positieve reactie krijg. Ik ben ook opgevoed door de beste vriend van mijn baas maar heb geen contact meer met hun door een hoop dingen, kan ik hem vragen dit niet te vertellen aan hem?
2 antwoorden en 35542537x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 27-09 om 12:04
Wat betreft je baas en zijn beste vriend, tuurlijk kun je dat vragen. Of hij het echt niet zal zeggen tsja daar moet je maar op vertrouwen. 
Ik denk niet dat ze je uit de reïntegratie traject halen want je kunt voorlopig nog werken tot je met verlof moet mits je dat lichamelijk aan kunt. Dus wat dat betreft kun je ook die tijd besteden aan je herstel door het traject door te lopen. Waarschijnlijk zal het traject tijdens je verlof op pauze gezet worden maar je kunt vragen hoe dat werkt zodra je meld dat je zwanger bent. Ik hoop dat je positieve reacties krijgt want zwanger worden is een geschenk zeker als het gewenst is.
Wonder4 - schreef op 27-09 om 15:28
Ik begrijp je twijfels. Ik ben toevallig net hersteld van een gebroken schouder en ben hierdoor veel thuis aan het werk geweest. Helaas voor mij heb ik nog geen vast contract. Ik ben nu 16 weken en heb het vandaag verteld. Met lood in mijn schoenen, maar het nieuws werd door mijn teamleider met tranen ontvangen. Er is een hele last van mn schouders nu en het genieten kan nu echt optimaal beginnen!!
Succes je kunt het meid.

Liefs

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Hoe vertel ik het aan mijn werk? ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan