Minder motivatie voor werk - Zwangerschapsforum

Sunflower - schreef op 27-07 om 15:20
Hi allemaal,
Ik ben nu 23 weken zwanger. Ik werk 32 uur per week (kantoorbaan vanuit huis). De laatste weken merk ik dat ik steeds minder gemotiveerd ben. Het liefst ben ik de hele dag bezig om leuke dingen voor de baby(kamer) te zoeken/bestellen. Of ik zou het liefst rustig aan doen, omdat ik moe ben. Voorheen was ik veel leergieriger op m'n werk en ook collegialer. Ik trek me meer terug. Soms als iemand me opbelt met een vraag, heb ik er geen eens zin in om diegene te helpen. Het interesseert me momenteel allemaal niet zo wat me een beetje zorgen baart.  Ik vroeg me af of andere zwangere vrouwen dit ook herkennen? 
Liefs 
5 antwoorden en 12996610x bekeken
Eefje - schreef op 27-07 om 22:36
Ik denk dat het wel logisch is om nu veel meer met de baby bezig te zijn dan met je werk. Zolang je nog gewoon redelijk je werk doet is het toch prima, dan maar even niet voor de 100%inzet. Je omgeving zal ook wel snappen dat je nu ook andere dingen aan je hoofd hebt. 
mama_elke - schreef op 27-07 om 22:49
@Sunflower: hier ook zo’n mama! Ben 13 weken zwanger van ons tweede kindje en ben sinds week 8 thuis. Wil me volledig op m’n zwangerschap focussen en gelijk ook qualitytime met onze dochter. 
Doe mijn job heel graag maar nu heb ik er echt geen moed voor. 
Gelukkig werk ik in de zorg en kan je snel thuis blijven  
Sunflower - schreef op 28-07 om 17:21
Oh fijn dat het herkenbaar is. Stoppen met werken gaat hier niet lukken  maar inderdaad..dan maar even geen 100% inzet hoor..

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Minder motivatie voor werk ' in het Zwangerschapsforum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan