Zwanger of niet? - Zwanger worden forum

stephanie - schreef op 20-01 om 10:22
Hallo, 
Ik heb gisteren en vandaag een test gedaan met lichte streepjes. Nu durf ik nog niet juichen. Bij onze eerste dochter waren de streepjes toch nzt wat donkerder. Zijn de streepjes voorgetekend? 
10 antwoorden en 29666754x bekeken
stephanie - schreef op 20-01 om 10:22
---- - schreef op 20-01 om 10:29
Ik zie bij beiden een streep en die linkse is vrij duidelijk! Als die linkse van vandaag is betekend dat het mooi oploopt. Gefeliciteerd !  
stephanie - schreef op 20-01 om 10:56
Weet jij ook wanneer ik dan het beste langs de arts ga? Of naar gyn bellen?
Hartje - schreef op 20-01 om 11:22
Hoi hoi ik denk ook positief maar snap je reactie ook helemaal! Zou nog een paar dagen wachten met testen en dan nog eens kijken. Voor de acht weken kun je toch nog niet zoveel bij een gyn, dus echt haast is er niet bij of je moet er een indicatie voor hebben dat je zodra je het weet moet bellen, maar zo te lezen heb je dat niet. Zou 't dan eerst nog even afwachten, maandag testen en dan bellen bijvoorbeeld, is nog vroeg genoeg  
stephanie - schreef op 20-01 om 11:43
Dankuwel voor de tips! ??
meid22 - schreef op 20-01 om 11:45
Gefeliciteerd Stephanie  mooie testen 
stephanie - schreef op 20-01 om 11:52
Dankuwel! Toch ben ik nog wat afwachtend. Het is nog vroeg 
Mysterious (Gast) - schreef op 01-03 om 11:30
Hallo allemaal,

Wij zitten momenteel in ronde 4.
Op de dag van nod kreeg ik een lichte bruine bloeding.. de dag erna werd dit toch helder rood & de dag daarna weer bruin roze.. mijn menstruatie was ook minder heftig dan normaal en zonder krampen.. Nu ben ik ookal sinds die tijd grieperig..

Iemand die ik ken sprak me aan met of ik zeker wist ik alleen grieperig was of niet toch zwanger.. dus vandaag een test gedaan die eigelijk al vanaf 6 dagen voor nod zou kunnen.. & ik zie dus een heel licht streepje..

Hoe kan dit?
Ps weet niet of jullie het ook op de foto kunnen waarnemen ..
Hartje - schreef op 01-03 om 13:10
Ik zie eenn prachtige streep idd. Kan 2 dingen betekenen: of het is aan het misgaan of je hoort bij degenen die de eerste maand 'ongesteld'  worden. Er zijn zelfs dames die gewoon 'doormenstrueren', niet echt dus maar ze vloeien elke maand een x. Even een paar dagen wachten en nog eens testen om te zien of het oploopt! Spannend hoor! 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Zwanger of niet? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan