Test positief?? - Zwanger worden forum

Bre - schreef op 25-05 om 16:50
Hallo 
Deze morgend een test gedaan vam clearbleu vroege dectatie 6 dagen vóór menstruatie. En deze blijkt voor mij positief wat denken jullie?
Erna 1 gedaan van clearbleu met weken teller maar negatief. Net nog 1gedaan van de action ook negatief. Die vandeze morgend was na 3min meteen af te lezen zou ik er van uit gaan of nog even wachten? Alvast bedankt
8 antwoorden en 23352632x bekeken
Bre - schreef op 25-05 om 16:57
Kim (Gast) - schreef op 25-05 om 18:00
Ik zou die ook als positief interpreteren. Een voorzichtige, hoopvolle proficiat??
lm - schreef op 25-05 om 18:29
Hij lijkt een beetje door/uit te lopen. En 6 dagen is natuurlijk heel vroeg ondanks dat ze dat aangeven. Ik zou zeker nog 2 dagen wachten en dan nog eens testen ik had op 11 DPO een licht mooi streepje op de Kruidvat 2v5 die is aan te raden ik duim mee voor een oplopende streep! 
Anoniem (Gast) - schreef op 25-05 om 19:52
Deze test moet een plus worden toch? Je hebt sowieso al een streep staan. De dwars streep lijkt wat te ver naar beneden te staan.

6 dagen voor nodig is echt heel erg vroeg. En zeker te vroeg om er zeker van te zijn. Probeer nog zeker 4/6 dagen te wachten.
Anoniem (Gast) - schreef op 25-05 om 20:42
Ik heb dit ook gehad met deze clearblue test en was toen niet zwanger. Hopelijk voor jou wel een goed eind resultaat.
Bre - schreef op 25-05 om 23:20
Deze test moete 2 rechte strepen staan is de clearbleu vroege dectatie test.. Ja weet niet ik wacht gewoon tot ik mijn regels krijg of niet en dan ben ik er zeker van maar vele zeggen positief maar idd veel te vroeg om er iets van uit te maken of het wel definitief is 
lm - schreef op 26-05 om 10:55
Bre het is ook gewoon moeilijk om te wachten! Ik zou zelf niet tot nod kunnen wachten maar ik zou wel 2 dagen wachten omdat je dan enig verschil zou moeten zien ik hoop dat het raak is! 
Bre - schreef op 26-05 om 11:02
Ik hoop het ook zo hard 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Test positief?? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan