Innesteling of menstruatie ?? - Zwanger worden forum

patricia18! - schreef op 08-08 om 10:31
Vraagje. Ik zit nu in ronde 10 en heb elke maand een keurige cylclus.
31 dagen
Rond iedere 14de van de maand.
Nu is het vandaag de 8ste . En wordt ik opeens wakker met aardig wat bloedverlies. Wat ik raar vindt omdat ik volgens mij nog ongeveer een week voor m’n nod zit.. 
temperatuur was gister 37,3 en vandaag 36,8
M’n menstruatie bouwt altijd eerst op met weinig bloed een dag van te voren met afvegen. Nu helemaal niks zien aankomen.
Kan het zijn dat mijn cyclus dus toch niet regelmatig is? En dat ik gewoon nu al zo vroeg ongesteld geworden ben? Of is het innesteling( wat ik dan erg raar vindt omdat het vrij veel bloed is.)
2 antwoorden en 22682087x bekeken
anoniem (Gast) - schreef op 08-08 om 10:35
Doe een test en je weet het, HCG liegt niet
Puck - schreef op 08-08 om 11:06
Als je nu een innestelingsbloeding hebt, is testen nog een beetje vroeg, dus dat lijkt me kul-advies. Ik zou in elk geval morgen weer even je temperatuur nemen. Als hij weer omhoog gaat, kan het een innestelingsdip zijn. Bij een menstruati blijft hij laag.
Ik heb zelf een keer een innestelingsbloeding gehad, wat echt 2-3 dagen was, lijkend op een lichtere menstruati. Ik duim voor je!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Innesteling of menstruatie ??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan