Enkel gevreeën op dag van positieve ovulatietest en zwanger? - Zwanger worden forum

Babywens2020 (Gast) - schreef op 14-01 om 15:31
Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen. Wie heeft er enkel op de dag van een positieve ovulatietest gevreeën en is hierdoor zwanger geraakt? Of heb je geen test gebruikt, dan ben ik benieuwd of je enkel zoveel dagen voor de eisprong gevreeën hebt en zwanger bent geraakt.
Alvast bedankt voor jullie reacties!
2 antwoorden en 2307946x bekeken
Mila (Gast) - schreef op 14-01 om 15:51
Hoi Babywens! In principe is 1x sex voldoende om zwanger te raken. Waarom wil je het graag weten?
Orchidea - schreef op 14-01 om 16:38
15 weken
Zoals Mila zegt, door verloskundige word het aangeraden sowieso maximaal 2 keer per week te vrijen voor een optimale kans om zwanger te worden. 

Het kan dat als je 1 keer rond he ovulatie vrijt zwanger word, dat kan. Ligt er ook aan of je daarvoor ook gevreeën hebt, of dat het al een tijdje geleden is en dat je daardoor “oud zaad” hebt. Het kan allemaal, een zw test zal dit uitwijzen. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Enkel gevreeën op dag van positieve ovulatietest en zwanger?' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan