Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

Dreamer - schreef op 01-04 om 22:11
Poesh begrijp ik het goed als je zegt dat je net gestopt bent met de pil en nog niet ongesteld bent geweest sinds je gestopt bent!? Want dat is heel goed mogelijk! Ik heb na het stoppen een bloeding gehad en daarna twee maanden niks gehad.
Geef je lichaam de tijd!

succes ik leef met je mee Poesh!
1132 antwoorden en 45351820x bekeken
Tess90 - schreef op 01-04 om 22:34
Hoe gaat het met jou Dreamer? =)
Dreamer - schreef op 01-04 om 23:55
@ Tess90, Hier gaat het goed! Dit was mijn 'klus week' Blijf het een rare term vinden ! Ik ben erg benieuwd of het dit keer raak is, het is ronde twee en mijn cyclus is niet helemaal zo regelmatig als vroeger. Dat maakt me wel wat onzeker. Maar had deze week wel veel ovulatie symptomen/kenmerken, dus nu afwachten!

Hoe is het met jou!? Ik reageer veel via mijn mobiel en kan jou status nu dus even niet terug halen!
Tess90 - schreef op 02-04 om 00:19
Haha, ik noem het speelweek, ving het ergens op en vind "samen spelen" leuker klinken dan klussen. Moet dan altijd aan een verfroller en een keukentrapje denken  ben benieuwd of het nu raak is bij jullie!!  Ik had eerste maand op de gok gedaan, en daarna met de calculator van deze site.. en ja hoor

Met mij is het goed. Ik geniet volop van krampjes en steekjes en darmrommels en baarmoedergroeipijntjes denk ik, maar het is nog maar een gek idee dat er iets in me groeit hoor haha! En toch is het zo... pfff! Heb me aangemeld bij de vk, die belt binnen 1 werkdag terug stond er (je moest alvast online aanmelden, dan sta je in het systeem denk ik..) dus najah met Pasen ertussen zal het wel woensdag worden...
libelle - schreef op 02-04 om 07:20
Hoi meiden, ik had een nieuwe post aangemaakt maar misschien was dat toch niet de bedoeling.

http://m.brabbels.com/zwangerworden-forum/kinderwens/3624-afwachten-maar--(april-2013)

Ik stel me daarin voor maar misschien dat ik het beter hierbij kan plakken?

libelle - schreef op 02-04 om 07:30
en btw Hartelijk gefeliciteerd Tess90 en zusje!
onswondertje (Gast) - schreef op 02-04 om 08:53
Ik kan op me Samsung galaxy s3 niet inloggen?

@tess ik ben nu 6 a 7 maanden van de pil en slikte m daarvoor ook bijna niet. Dit is onze 4e a 5e ronde.

Xx
Poesh - schreef op 02-04 om 12:43
Welkom hier Libelle! En gooi gerust al je gevoelens en kwaaltjes op het forum
libelle - schreef op 02-04 om 12:56
Dankjulliewel! Ja die gevoelens komen vast binnenkort weer!
Ik dacht bij het ontpillen dat ik al zwanger was door dezelfde symptonen en ben blij nu daar vanaf te zijn, nu hopen dat me cyclus rond de 35 dagen blijft.

Ik ga lekker pitten is hier nu bijna twallf uur savonds...net geklust...al is het een beetje te vroeg voor een eisprong maar klussen of spelen moet leuk blijven en niet alleen maar voor 1 doel...ik zie alles nu positief....eerst vrij negatief maar ik denk maar zo: het komt 'hopelijk' voor ons alle! Voor ieder is de tijd op een ander tijdstip rijp maar we worden vast mamas
Tess90 - schreef op 02-04 om 13:27
Ik hoop met je mee Libelle!  haha ja tijdverschil.... grappig! Nou maar juist goed, want je zult net zien dat je een vroeg ei hebt!  dus ik zeg keep going! Wij hebben lekker om de dag gedaan, en meteen raak eigenlijk! En precies, we worden vast allemaal mama's!

En dames.... ik heb de VK gebeld, 6 mei echo en daarna controleafspraak! Die VK was echt een leuke vrouw!  En dat is de dag voor mij verjaardag... hoe mooi kan het zijn! Kon ook wel eerder, maar dan moet het inwendig, dus mwaaahhh dit vind ik ook wel mooi zo
Zusje - schreef op 02-04 om 13:32
Leuk tess. En hoever ben je nu precies? Ik heb ook gebeld vm en mijn vk zij dat ik morgen 5weken ben en echo doen we 23 apr ..
Tess90 - schreef op 02-04 om 14:42
Ohhh leuk Zusje!!! Ik ben volgens de VK vandaag 5 weken en 1 dag  ik kon ook wel eerder echo, maar dan is het een inwendige echo. Dus weekje wachten en dan is het uitwendig. Nouuu ehh dan vind ik dat ook net zo prima hoor  wanneer ben jij uitgerekend? Ik volgens de VK op 2 december.. kom anders ook gezellig meekletsen op het december 2013 buikjes topic  Denk wel dat ik eerder ga bevallen, want mn moeder en ik hebben beide wel sneller hoge bloeddruk, dus ik ga uit van half november ofzo..
Tess90 - schreef op 02-04 om 14:48
Ohh correctie, we kletsen tot nu toe nog allemaal in het Wie is er nog meer uitgerekend in November topic. Omdat er nog maar weinig december klantjes zijn  haha. En denk dat ik toch wel in november ga bevallen, omdat mijn moeder ook altijd zon mega hoge bloeddruk had en bij 4 kinderen is ingeleid.
manuela93 - schreef op 02-04 om 16:22
Ik heb een vraagje ik heb mijn klusweek nu achter de rug.
En sinds vandaag moet ik veel plassen.
Ik ben echt een meid die niet veel drinkt en dus niet veel moet plassen ik kan zoiets uren ophouden. (Ik weet dat het slecht is ) en nu ben ik in 1 uur al 2 x naar de wc gemoeten dat ik ineens heel nodig moest plassen en dan was het ook gelijk heel lang.
Het was ook echt een opluchting daarna. Erg raar ik heb dat nooit gehad dat ik binnen 1 uur 2 x heel nodig en veel moest plassen.
5 april is mijn innesteling (als het allemaal gelukt is).
Kan iemand mij vertellen wat dit is en of het goed is of juist niet?
X
Belly*dancer - schreef op 02-04 om 19:23
Hey meiden!
Ik volg jullie gesprekken al een tijdje mee en zou graag mee kletsen, lijkt me zo gezellig!

Ik ben 23 jaar en sinds 5 maanden gaan we voor een kleintje. Sinds augustus ben ik gestopt met de pil, dus 2 maanden eerder. Maar mijn ongi zijn nog altijd best onregelmatig en heb vrij lange cyclussen. Laatste cyclus was 54 dagen. Dus nu hopen dat het bijna raak is! Kijk er echt naar uit om zwanger te zijn! 

@Tess90 en Zusje, proficiat met jullie zwangerschap! Wel super fijn dat jullie bijna exact even lang zwanger zijn!

@Poesh, mijn eerste ongi na mijn pilstop kwam na 90 dagen, dus je kan nog gerust zijn! tot 35 dagen is de termijn van je cyclus normaal, dus ik zou me nog niet al te veel zorgen maken . Komt allemaal goed, je moet er gewoon vertrouwen in hebben.

@Emmy19, heb je pijn bij het plassen? Vaak plassen kan ook duiden op een blaasontsteking.

Grtjs
manuela93 - schreef op 02-04 om 19:57
@bellydancer
Nee ik heb absoluut geen pijn bij het plassen.
Niks duidt op een blaasontsteking
X
Anoniem (Gast) - schreef op 02-04 om 21:31
Ik heb een vraagje ik heb mijn klusweek nu achter de rug.
En sinds vandaag moet ik veel plassen.
Ik ben echt een meid die niet veel drinkt en dus niet veel moet plassen ik kan zoiets uren ophouden. (Ik weet dat het slecht is ) en nu ben ik in 1 uur al 2 x naar de wc gemoeten dat ik ineens heel nodig moest plassen en dan was het ook gelijk heel lang.
Het was ook echt een opluchting daarna. Erg raar ik heb dat nooit gehad dat ik binnen 1 uur 2 x heel nodig en veel moest plassen.5 april is mijn innesteling (als het allemaal gelukt is).
Kan iemand mij vertellen wat dit is en of het goed is of juist niet? X

manuela93 - schreef op 02-04 om 21:48
Oeps dat was ik dus. Was blijkbaar niet ingelogd.
X
Sophia - schreef op 02-04 om 22:06
Emmy, het kan zijn dat je slijmvlies geïrriteerd is door het vaak klussen.
Het is niet erg, komt vanzelf goed.
Tess90 - schreef op 02-04 om 22:35
Hahaha Emmy, alsof ik over mezelf lees: kan het uuuuren ophouden.. en niet veel drinken.. moet er nu echt om denken. Ik neem mezelf voor dat mijn baby dat nodig heeft. Maar ik kan zo vanaf 8 uur werken en dan pas rond het middageten drinken (tussendoor niet altijd pauze) geen probleem. Heeeeel slecht natuurlijk.. Zou het nog even een paar dagen aankijken wat betreft je plasgebeuren. Misschien word het minder..

Kom erbij Belly*Dancer, en dankjewel!  vind het ook wel gezellig om samen met Zusje zwanger te zijn!
libelle - schreef op 03-04 om 08:13
welkom belly*dancer  beetje vreemd om te zeggen als ik er net ook pas 1 dag bij hoor
Ja meiden goed drinken, ik heb vorig jaar wel 6 blaasontstekingen gehad, allemaal door het te weinig drinken en klussen laat savonds en dan nauwelijks plassen.
Nu drink ik echt heel veel en moet ik om de drie kwartier naar het toilet maar alles beter dan binnenkort weer antibiotica te slikken.

@Emmy19, ik hoop dat het een zwangerschaps symptoon is , plas je nog steeds meer?
Mollie - schreef op 03-04 om 08:18
Zo daar ben ik weer
Dit weekend flink klussen en dan hopelijk tweede ronde raak blijft snel toch
Vandaag komen mijn ovulatietesten binnen nooit gedacht dat ik daar aan zou beginnen. Maar als je zwanger wil worden dan wil je dat opeens zo snel mogelijk hihi.
Ik heb het er met niemand over dus soms heel gek als ik mezelf hoor praten dat ik er nu nog niet aan toe ben ..
Fims - schreef op 03-04 om 10:02
Hoi Dames!

Wat weer een berichtjes  
Welkom nieuwe dames! Leuk dat jullie er bij zijn! 

Ik  snap wat je bedoeld Mollie. Ik had ook van die testen, maar op een gegeven moment aan de kant gegooid, want mijn eisprong kwam maar niet. Gister had ik ineens weer dat zelfde gevoel als vorige maand in mijn buik en die testen weer even te voorschijn gepakt, en ja eisprong! whehe. Die hoef ik dus ook niet meer te kopen, want mijn cyclus is dus ook nog veel te onregelmatig en ik voel het zelf wel. Geldverspilling! 

Wel balen, want doordat mijn vriend en ik onregelmatig werken, zag ik hem gisteravond niet meer,  pas vanavond weer! Zondag nog voor het laatst geklust. Vanavond dus maar weer even! Ik las ergens dat dat geen zin meer heeft omdat het eitje maar 24 uur kan blijven bestaan, dus je 24 uur na de ovulatie bijna geen kans meer maakt? 

hmm..
 
Ach we will see. Hopen dat het zaadje van zondag langer blijft leven hihihi
Tess90 - schreef op 03-04 om 10:09
Heeuj Mollie,

Tweede ronde is hartstikke snel hoor! Wij deden het de eerste ronde maar beetje op gevoel, zonder vruchtbare dagen berekenen. (Ik dacht: als je ei is geweest dan moet je klussen, want dan ligtie daar!! Euh, fout dus.) En met de 2e ronde alleen simpel de calculator van deze site gebruikt en hoppaaa.

Hoe bedoel je je laatste zin? Dat je waar niet aan toe bent?
Mollie - schreef op 03-04 om 10:22
@Tess dat ik altijd zeg tegen vrienden dat ik nog niet aan kinderen toe ben
terwijl we er wel mee bezig zijn zeg maar
hopelijk voegt zo'n ovulatie test wat toe
hoe voel jij je?
Tess90 - schreef op 03-04 om 10:34
@Fims: spannend joh, ik hoop dat het lukken gaat! Goed zaad kan wel 72 uur overleven.. en als je je ovu ding positief hebt kan je ei ook nog ietsjes later komen geloof ik.. dus najah misschien past het precies!

@Mollie: Ohhhh zo. Ja precies  haha nou ik ben echt de allereerste in onze vriendengroep. Iedereen is nog druk met huisje zoeken of studie afronden of "carrière maken".. Dus dat word een hele verassing. Denk ook wel dat ik voorlopig de enige blijf  maar gelukkig ook een vriendin die al wel een baby heeft. En meerdere goede vrienden.. maar dat groepje gaat nog even versteld staan, hahaha. Wat wel moeilijk was, was dat mn zusje soms vist: wanneer krijgen jullie nou eens kinderen (ze heeft zelf niet, maar ze wil "graag tante worden", haha..) dus ik zei: nee joh dat past hier niet in het huis. Jawelll zegt ze, daar de box en daar het bedje enz enz.. Ik dacht: jij moest eens weten. Het was die dag mijn NOD. En 4 dagen erna testte ik positief.... hahha. Maar ze weet het nog niet, denk niet dat ze zich stil kan houden.

Eerlijk gezegd voel ik me wel prima! Maar begin het wel te voelen. Onderbuik is wat opgezet, en als ik lichamelijk me even iets zwaarder inspan of kracht zet dan begint het wel wat te krampen daar beneden.. en dat voelt wel anders dan menstruatiepijn. Ik heb er nu 5 weken opzitten, en zit dus nu in de 6e week alweer (zo rekenen ze dat he) en ben verder totaal niet misselijk. En wel moe, maar voor mijn doen steeds vroeg wakker!
Dreamer - schreef op 03-04 om 11:16
Nu ik op de computer mee lees zie ik wat ik met mijn mobiel allemaal gemist heb! 
Ten eerste gefeliciteerd Tess90! Leuk te zien dat jij en Zusje zwanger zijn!

Ik las dat we toch allemaal best jong zijn! de meeste zijn begin twintig. Ik wordt over twee weken 24! 
Ben erg benieuwd hoe ronde twee is gelopen, omdat mijn cyclus niet heel regelmatig is geweest de afgelopen maanden durf ik er niet echt op de hopen.
Ik heb ook de calculator gebruikt hier op brabbels en meestal om de dagen gespeeld! 
Spelen klinkt inderdaad leuker dan klussen! 
Ik ben benieuwd, heb wel het gevoel dat mijn ovulatie geweest is, maar weet niet goed wanneer omdat ik de ene dag veel wit verlies had en de andere dagen zeer gevoelige en pijnlijke borsten had. 

Ik vind het erg spannend om er nu zo mee bezig te zijn en om straks misschien zwanger te zijn. Ik laat het maar op me afkomen! 
we hebben al wel besloten dat als het raak is, we het pas na de eerste echo vertellen.
Gelukkig kan ik het dan wel hier op brabbels delen, dan kun je je blijdschap toch ergens kwijt! 

Maar ja nu hopen dat het gelukt is, mijn nod zal 15 april zijn!
Tess90 - schreef op 03-04 om 11:46
Dankjewelll Dreamer!!  En idd, we zijn allemaal best jong! Vind ik wel leuk juist.

Leuke speelweek gehad?  haha.. Nu is het maar weer afwachten inderdaad! En voor de fun lekker door blijven klussen, in het geval van een laat ei.. en is vast geen straf toch?

Ik kan je vertellen: als je die positieve testen ziet, dan geloof je het nog niet haha! Duurt even voordat het binnen is.. ik was behoorlijk in de war, omdat mijn Sensitest op 5 voor NOD, 4 voor NOD (vanaf dan mag het) en OP NOD negatief waren (en dit waren de vroege testen).. En ook de Kv negatief was. Pas na 4 dagen na NOD positief... dus ik hoop dat jij je testdrang een beetje kunt inhouden hahaha!

En ja, je kunt hier altijd gezellig kletsen op dit forum. Je kunt je alvast een beetje verdiepen in leuke VK praktijken in de buurt. =)  was ik een beetje vergeten, haha. Ook al duurt het nog een tijdje, dan weet je dat alvast en heb je iets leuks te doen!
Poesh - schreef op 03-04 om 12:57
Ik vind het telkens heel leuk om al jullie verhalen te lezen
Het blijft hier lekker druk, houden zo!
En Tess, vind het heel fijn voor je dat je haast geen kwaaltjes hebt.
Maar dat je die onderbuik soms wat voelt is misschien wel een geruststelling dat er wel degelijk iets zit denk dat ik dat toch zou vinden..

Hier dag 40 ondertussen.. En aan het onpillen, immens lange cyclus of wie weet zwanger haha, heb er eigenlijk geen flauw idee meer wat het zou zijn, voel me niet zwanger of zo.. Denk dat ik een testje meebreng voor het geval ze weg blijven maar zal dit niet van de week gebruiken. Wat had ik trouwens gezgegd? 14 april zeker Hoop dat ik het zolang kan volhouden en anders wil ik nu toch echt wel die ongie krijgen

Heb deze nacht echt raar gedroomd Ik droomde dat mijn man mij ging verlaten.. Pff, niet fijn zo een droom, gelukkig lag hij gewoon lekker naast me ^^ en als ik dit zei deze ochtend tegen hem, vroeg hij waar ik dat nu haalde.. En geen idee eigenlijk wat mijn onderbewust zijn me wou vertellen...
Tess90 - schreef op 03-04 om 13:08
Ja het is idd gezellig druk hier!  Ik vind het ook wel prima, dat ik mijn buik voel is genoeg. Dat maakt het net weer leuk zeg maar! Dus ja, is wel beetje geruststelling hihi.. heb 's avonds de meeste krampjes enz.

Ohh jeej das idd al best lang! Najah afwachten maar! En ja ik kan me nog iets herinneren over 14 april ja... hahaha!

Wat een gekke droom, geen idee wat het betekend.. Ik droom niet zoveel laatste tijd. Wel de eerste dagen dat ik wist dat ik zwanger was dat ik echt NIET kon slapen... heeeel onrustigen slechte nachten.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36