Spannend. . We gaan er voor... (maart'13) - Zwanger worden forum

sabje - schreef op 09-04 om 15:46
het ontpille. kan wel 3 maanden duren bij mij was dat zo, was eind sept gestopt met de pil en kreeg inderdaad al vrij snel zwangerschap klachren dit heefd wel 3 maanden geduurd bij mij. maar is meschien ook bij iedereen anders.
ben benieuwds voor de dames die snel ongie moeten worden op nod hihi.
1132 antwoorden en 45350326x bekeken
Tess90 - schreef op 09-04 om 16:18
Ik hoop echt voor jullie dat het raak is deze keer. Heeft niemand innesteling gevoeld? Ik voelde namelijk helemaal niet echt iets, en de maand toen ik dacht dat ik zwanger was van alles. En ik hoefde niet te ontpillen.
Dacht dus echt dat ik niet zwanger was. Tot die ene avond die steken rechtsonderin. Bleek achteraf innesteling te zijn! Niemand verder zoiets gevoeld? Niet iedereen voelt het misschien hoor, maar toch. Dat was voor mij dat ik dacht: als ik niet ongesteld word, dan was dít mijn innesteling!!
sabje - schreef op 10-04 om 11:59
nu je het zegt!  heb vanmorgen inderdaad mijn innesteling of eigersprong 2 dagen na me meest vruchtbare daggevoelt beetje rare krampen onderin me buik.

maar heb ook last van spastiche darmen, prikkelbare darmsyndroom ook wel genoemd, dus het is heel verschillend waneer en hoe ik de  krampen voel.
Light22 - schreef op 09-04 om 16:28
De eisprong heb ik wel erg duidelijk gevoeld, daar had ik juist rechts onderin steken. Heb nu weer rechts onderin steken die af en toe komen opdagen en vooral de toilet en het opgeblazen gevoel en dat geborrel in me buik blijft aanhouden. Heb geen flauw idee wat dat kan zijn, maar heb het nu 2 dagen (gelukkig niet de hele dag door, maar wel genoeg om te voelen dat het ook echt zo is)
Dreamer - schreef op 09-04 om 16:35
tess90, Ik durf pas achteraf te zeggen of ik de innesteling heb gevoeld. Ik heb van alles in mijn buik gevoeld van krampen tot steken. Bij mij wel het meeste links onderin in mijn buik gevoeld.
Maar ik heb veel buikklachten (prikkelbare darmen) In andere woorden als ik zwanger ben kan ik het gevoeld hebben en als ik niet zwanger ben was het vast een darm of baarmoeder kramp!

ben erg benieuwd! Het kan voor mijn gevoel nu elke kant opgaan!
Tess90 - schreef op 09-04 om 16:53
Hmm ik wist het ook pas achteraf. En als je al prikkelbare darmen hebt dan is dat helemaal moeilijk! Was ook meisje op I didn't know I was pregnant, en die had de symptomen ook niet opgemerkt omdat ze niet dikker werd en ze soms dacht een opgeblazen buik te hebben, en zoveel voelde van haar darmen dat het helemaal niet op was gevallen. Tjah...
Dreamer - schreef op 09-04 om 17:11
Nou ik wordt nu echt geteisterd door krampen, ik heb continu het gevoel dat ik moet kijken of ik geen bloed verlies, maar als ik nu ongesteld zou zijn heb ik een cyclus van 24 dagen! Dan verlies ik echt alle vertrouwen in mijn lichaam!
Maar je hoeft je innestelling niet te voelen inderdaad!

Ik kijk ook vaak I didn't know I was pregnant!
(en andere series met zwangere vrouwen en/of baby's)

Nog even tot de 15de, straks voldoende afleiding met verjaardag! wel echt bang om naar de wc te gaan en bloed te zien!
Fims - schreef op 09-04 om 17:15
Ik heb ook steken en krampen dan weer rechts dan weer links, dus ik durf ook niks te zeggen over een innesteling... Heb ook last van mijn darmen, dan weer niet goed naar de wc kunnen terwijl het wel zo voelt, emotioneel, kan even niet zoveel hebben, soms wat een weeïg/licht misselijk gevoel. Moe.
Het punt is alleen dat dit ook allemaal dingen zijn waar ik paar uren voor ik ongesteld moet worden last van heb of uiterlijk een dag, maar nu al 3/4 dagen. Ik wordt er ook heel erg zenuwachtig van. Ik ken mijn lichaam normaal gesproken heel goed en weet precies waar ik aan toe ben. Im kan er niet tegen dat ik nu niet weet waarom aan toe ben. Laat die ongi/ positieve test maar komen! Ik wil het wetennnnn
Grappig dat we het redelijk hetzelfde ervaren.
manuela93 - schreef op 09-04 om 17:35
Ik voelde vorige week woensdag wat krampjes/steken links onder in mijn buik.
Ik moet wachten tot 15 april want 14 april is mijn NOD maar kan een dag tussen zitten.
Enigste waar ik last van heb is ; hoofdpijn, moe, veel plassen en veel witverlies.
Afwachten maar..
X
manuela93 - schreef op 09-04 om 17:36
Owja en ik heb ook al paar dagen een opgeblazen gevoel. Xx
Light22 - schreef op 09-04 om 17:43
Ja dat wit verlies heb ik ook nog steeds inderdaad, dus ben benieuwd!
hoop het echt dat jullie een positieve test in handen krijgen!
Tess90 - schreef op 09-04 om 22:34
Ik had ook veel witverlies. En dat heb ik normaal alleen eventjes tot een weekje voor de ongi. Ben erg benieuwd wie er mee komt doen bij de zwangerentopics!

Deze zwangere vrouw gaat douchen, eten (hongerrrrrr) en op bed. Ben erg moe! En k k k k koud.... krijg je ervan als je 's avonds buiten werkt....
sarah7 - schreef op 09-04 om 23:39
Halli meiden, ik ben sarah en ben 21 jaar en heb al een dochtertje van bijna 4jaar..ik probeer sinds dit jaar zwanget te raken van onze 2e..nu ben ik 2 dagen overtijd en heb last van rommelende darmen, wit doorzichtig maar ook met vleugjes witvverlies. ..sorry voor de details! Hrb een zwangerschapstest gedaan en die was negatief..iemand zelfde ervaring??
libelle - schreef op 10-04 om 02:17
Anoniem hierboven was ik 'Libelle' 
sarah7 - schreef op 10-04 om 08:38
Ja voelt wel hetzelfde! ! Maar ik moet ff afwachten en als ik tot morgen nog geen menstruatie krijg moet ik naar mn fertiliteits arts... ik vund het wachten zo irritant. .en bij jullie al iets bekend?
Tess90 - schreef op 10-04 om 09:22
Nog iemand die binnenkort gaat testen hier?
libelle - schreef op 10-04 om 10:14
Die van mij is pas over 13 daagjes....dus er kan nog van alles gebeuren.. wel leuk om tussendoor het van andere hierop te weten te krijgen (hopelijk goed natuurlijk) dan gaat de tijd ook ietjes sneller voor mij
Mollie - schreef op 10-04 om 10:22
Mijn nod is de 21ste zou er zo van balen als mijn lichaam en geest mij voor de gek houden!
Mijn borsten zeuren nog steeds.
Fims - schreef op 10-04 om 10:25
Ik test vrijdag... Mijn buikpijn was gisteravond op zijn ergst, met een enorm opgeblazen gevoel. Vandaag alleen nog de steekjes in mijn onderbuik. Nog geen menstruatie. Dag 27. 3 dagen meer al dan mijn vorige ronde. Daar ben ik allang blij om, als ik nu ongesteld wordt is dat ook netjes. We will see.
Light22 - schreef op 10-04 om 10:37
@Libelle, dat heb ik ook.. als ik hier mee aan het lezen ben ben ik niet met mezelf bezig en kan ik het meer los laten dan dat ik wat anders doe.. en dan lijkt het ook idd alsof de tijd sneller gaat.

@Mollie ik ken het ook! zou ook enorm balen erover omdat mijn klachten ook nog blijven aanhouden, dan blijf je alleen maar twijfelen over of het echt zo is, of juist niet..

@ Fims, ik hoop het voor je vrijdag!

Ik ga vandaag een Maansteen ketting kopen (hehe.. heb ik een certificaat behaald voor aura en chakra healing, helemaal niet meer aan gedacht dat dat weleens zou kunnen helpen...) dat hoop ik tenminste haha.
libelle - schreef op 10-04 om 10:56
Spannend hoor meiden! Ik duim/hoop ook voor je fims!
Haha toevallig light22 ik heb ook een maansteentje, als ketting van mijn moeder gehad, die wil graag oma worden al is ze ver weg van mij..soms wel moeilijk als ik daaraan denk maar goed ik kan het alleen mijzelf verwijten dat ik zover weg woon en kan altijd nog terug verhuizen naar nederland!

Vandaag heb ik hier op een nieuw zeelandse 'marktplaats' een bod geplaatst voor een naaimachine (vroeger naaide ik al dingetjes voor mij barbies) want ik heb opeens zn zin kleertjes te maken al is het niet eens voor mij bedoelt maar wel voor kindjes om mij heen... Wat een leuke stofjes zijn er op de markt van pieter her konijn (heet die zo?ja toch!) en voor ideeentje ben ik stiekem vandaag ook maar even langs de kinderkleding gelopen en ach wat hebben ze schattige kleertjes met diertjes erop zoals een uiltje of een slak haha.

Ik begin steeds erger te worden nu maar even minderen totdat het wel mag
Light22 - schreef op 10-04 om 12:05
Ik hoop voor je dat het maansteentje werkt ik gun het jullie alle van harte!
Heb het ook de laatste tijd heel erg, dat ik baby spulletjes aan het maken ben haha (wikkeldoek, speelkleed, speeltjes (kleertjes lukt me helaas nog niet echt!)
Maar goed, zo houd ik mezelf toch nog ff bezig qua tijd... dat wachten is echt niks.. pff.
Ja woon je in zeeland libelle? hoe ben je daar terecht gekomen? haha
Poesh - schreef op 10-04 om 12:59
Spannend Fims! ik hoop op een positief testje!
Mollie, nog even geduld, ja nog lang geduld eigenlijk.. Probeer je gedachten af te leiden..

Ik denk dat ik echt voorbij het ontpillen ben vorige maand had ik net na mijn regels migraine en buikpijn, en nu helemaal niets , soms lichte hoofdpijn naar de avond toe maar denk dat dat eerder van mijn verkoudheid komt dan van mijn hormonen.
Me happy ^^ haha Kan ook terug normaal opblijven 's avonds, hoef niet zo vroeg meer in mijn bed te liggen. Dus is ook altijd interessant om een beetje te oefenen of klussen of spelen hoe je het ook wilt noemen
blacksunday - schreef op 10-04 om 13:19
Hier zijn de vruchtbare dagen weer ingegaan..so far so good..hopelijk schiet mn vriend deze maand raak, hahaha

Hoeist bij jullie?

Ik lees wel alles maar reageer weinig want ik heb weinig boeieds te melden nu, haha
Tess90 - schreef op 10-04 om 13:33
Ahh Fims, nog maar 2 daagjes wachten dus! Goed dat je cyclus nu alweer langer is. Verder ben ik benieuwd naar hoe het jullie deze maand vergaat.
Hmm Blacksunday, ben benieuwd, vooral veel plezier hebben en er niet al teveel bij nadenken..
En Poesh: oefening BAART KUNST! Ik zeg doen, hahaha dat oefenen.

Hier is het rustig. Haast saai  moe en moe en moe, niet misselijk, soms een vreetbui, en verder erg verkouden zolang ik zwanger ben. Hoogst irritant! PFf kan nu wel weer slapen. Het lijkt wel of ik weer Pfeiffer heb joh. Heel soms steekjes in mijn buik...
Fims - schreef op 10-04 om 14:48
zo vaag... 4 dagen gezeurd over buikpijn in mijn onderbuik en steken, vermoeidheid enzovoort alsof ik ongesteld moest worden en nu ben ik weer fit! Maar nog steeds geen ongi.

weeeeird 

Heb nu ook niet meer het gevoel dat er iets in mijn buik zit hehe.
Light22 - schreef op 10-04 om 15:02
Fims dat herken ik dus ook helemaal! heb me 4 dagen (vorige week) echt helemaal goed gevoeld.. had nergens last van, en sinds Zondag heb ik echt overal last van. Had net een gesprek ergens en ik moest me toch nodig naar de toilet toe! (zeker 1x in het uur en dan overdrijf ik niet..) dat heb ik nooit..
Maar ik houd voor me dat ik gewoon een blaasontsteking heb opgelopen dan kan het altijd mee vallen. en krampen/steekjes in me onderbuik blijft wel aanhouden
Ben echt benieuwd of me menstruatie wil doorkomen of dat het mogelijk toch nog gelukt is (al ga ik daar nog maar niet vanuit)
Tess90 - schreef op 10-04 om 15:38
Ik ging er ook niet meer vanuit. Scheelt hoop stress. Had me er zo op ingesteld dat het niets zou worden, dat ik wel 5 keer moest testen om het te geloven
Weghier - schreef op 10-04 om 15:42
Hey, 

Ik zou hier mee willen praten als het goed is voor jullie? Ik ben hier nieuw... 
Wij gaan voor ons eerste kindje. Na 3 maanden pauze door medische redenen mag ik nu stilaan terug beginnen proberen  We hadden daarvoor een hele tijd geprobeerd maar door omstandigheden is het niet gelukt. Hopelijk lukt het binnenkort wel! 
Mijn NOD is rond 26 april... 

Groetjes,
Bubbeltje
Mollie - schreef op 10-04 om 15:52
Hier nog steeds het gevoel ongesteld te gaan worden. Borsten pijn en krampjes. Maar ik zou pas de 21ste ongi moeten worden daa gek toch?!

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Spannend. . We gaan er voor... (maart'13)' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook

Ga naar pagina ...

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan