wanneer eisprong na MK? - Zwanger worden forum

Avery - schreef op 25-05 om 15:04
Hallo, 
Ik was 5 weken zwanger toen ik op 19/05 begon te bloeden , ben toen naar het ziekenhuis geweest en ze hebben mij verteld dat dit een miskraam zou worden. Nu donderdag ochtend om 4uur mij vruchtzakje natuurlijk verloren zonder medicatie of curretage sindsdien aan het bloeden net zoals mijn ms normaal zou zijn. nu vroeg ik mij af wanneer ik weer een eisprong zou kunnen hebben en vanaf wanneer moet ik mijn nieuwe cyclus tellen? is dat op de dag van de 1e bloeding of op de dag van verlies van het vruchtzakje? Ook al ovulatie testen gebruikt maar deze gaven nog positief aan vanwege hcg ook deze is wel steeds lichter aan het worden. Kan iemand mij helpen zou zo graag terug snel zwanger willen zijn. 
groetjes Avery
2 antwoorden en 28171656x bekeken
Tooby - schreef op 25-05 om 15:09
Geef het een maandje tijd..je hebt net een miskraam gehad joh, dat is niet niks, gun jezelf mentaal en lichamelijk rust.
Begin ovulatie testen te doen over een maandje en begin de nieuwe cyclus te tellen vanaf je eerste nieuwe menstruatie.

Sterkte
Moedertjuh - schreef op 02-06 om 07:56
Ik had ruim 4 weken na mijn miskraam een eisprong. Werd gelijk weer zwanger toen. Het duurt altijd even omdat het hcg eerst gezakt moet zijn. Ik hoop voor je dat het snel weer raak is. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'wanneer eisprong na MK? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan