Keuze ivf in ziekenhuis of kliniek? - Zwanger worden forum

SaskiaN - schreef op 14-02 om 19:56
Hoi allemaal, 

Ik ben nieuw hier, zelf heb ik 6 iui behandelingen achter de rug helaas zonder resultaat. 
Wij willen nu verder gaan met ivf alleen vind ik het lastig om te kiezen waar we dit gaan doen omdat ik er weinig over weet. 
Ik twijfel of we dit verder gaan doen in het ziekenhuis of in een vruchtbaarheids kliniek in Nederland, zelf heb ik wel goede verhalen gehoord over de kliniek in Leiderdorp alleen vraag ik mezelf af wat het verschil is en tussen een kliniek en het ziekenhuis. 
Ik hoop dat hier vrouwen zijn met ervaringen hiermee? 
1 antwoord en 10595226x bekeken
Louisag - schreef op 25-03 om 20:46
Hoi Saskia, 
Volg vooral je gevoel. Wij hebben een icsi traject in het ziekenhuis doorlopen en zijn inmiddels voor een tweede kindje weer gestart met de medische mallemolen in het zkh. 
In het begin hebben we ook getwijfeld waar de icsi te starten. Echter kon niet de gehele behandeling in de kliniek en moesten we voor enkele dingen alsnog naar het ziekenhuis. Vandaar dat we voor het ziekenhuis gekozen hebben. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Keuze ivf in ziekenhuis of kliniek? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan