Dun baarmoederslijmvlies - Zwanger worden forum

Ongeduldig (Gast) - schreef op 13-02 om 20:40
Hoi allemaal,
Helemaal nieuw dit voor mij zo op een forum, maar ik loop toch al een tijdje (onnodig) met onzekerheid rond.
In mei 2016 laatste prikpil gehaald. Ben in september oktober en november heel licht ongesteld geweest. In december en januari maar liefst 3 weken lang, maar niet heel hevig. Heel frustrerend als je probeerd zwanger te raken! 
Eind januari bij de gyneacoloog geweest en zij zei dat alles in orde was. Alleen mijn baarmoederslijmvlies was dun en in mijn linker eileider zag ze een eitje die niet goed gesprongen was.
Nu ben ik deze maand heel netjes gewoon 5 dagen ongesteld geweest en daarna geen bloedverlies meer gehad.  Ook had ik deze menstruatie veel meer en dikker bloedverlies dan de vorige keren.
Heeft iemand iets gelijks meegemaakt? Kan mijn baarmoederslijmvlies zomaar een maand later wel dik genoeg zijn? Kan het gewoon gebeuren dat een eitje een keer niet goed springt?
Ik weet dat ik nog niet heel lang bezig ben (7 maanden) maar ik wil het zo graag.
Ik ben benieuwd naar jullie reacties
1 antwoord en 19332349x bekeken
Shar (Gast) - schreef op 28-02 om 02:05
Ik ben 2 maanden terug naar de gynaecoloog geweest en toen heeft ze ontdekt dat mijn baarmoederslijmvlies dun is, maar verder alles goed is. Ik heb progynova gehad om het dik te maken wat ik tijdens mijn ovulatie moet innemen 1 maand lang. Die heb ik nog niet gebruikt, omdat ik het moet laten halen (van NL naar Suriname), maar intussen gebruik ik tarwekiemolie capsules. Heb begrepen dat het helpt om het baarmoederslijmvlies dik te maken. 

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Dun baarmoederslijmvlies' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan