Afwijkende sperma, HELP???!!! - Zwanger worden forum

Bibi (Gast) - schreef op 09-10 om 21:41
niemand die ook zoiets heeft meegemaakt?
16 antwoorden en 31148604x bekeken
Anoniem (Gast) - schreef op 13-10 om 16:46
Geen idee.  Sperma kan dagelijks verschillen en bij elke man verschillen. Veel, weinig, wit, doorzichtig. Vloeibaar, dikker.    
Heeft alles te maken met de gesteldheid van hem, grieperig, variatie eten/drinken, hoelang geleden laatste zaadlozing etc.  Wanneer er max 36u tussen zaadlozingen inzit dan is het goede kwaliteit.  Als jullie echt twijfelen kan je altijd kwakje inleveren bij de arts ter controle. (Na overleg) 
Nevy - schreef op 13-10 om 18:38
Volgens mij is dat vrij normaal. 
Heb het ook wel eens gezien. Ene x beetje zoals je omschrijf en andere x wat meer doorzichtig en waterig. 
Bibi (Gast) - schreef op 13-10 om 20:29
heel erg bedankt voor jullie reacties!! Dit stelt me heel erg gerust, de afgelopen keren na die ene keer was zijn sperma weer normaal gelukkig. Misschien ben ik te paniekerig maar ik wil het allemaal goed doen, het wordt onze eerste baby dus vandaar beetje onzekerheid.
Liefs bibi
Anoniem (Gast) - schreef op 13-10 om 23:10
Spannend he bibi!
Merel - schreef op 13-10 om 23:59
Hihi, herkenbaar dat je overal op gaat letten hoor! Ik denk dat als er een forum voor mannen zou zijn (en die leuk zouden willen kletsen), zou hij daar vast ook een onderwerp hebben geopend... “Afwijkende afscheiding, HELP???!”
Bij vrouwen is de afscheiding vaak door de cyclus heen anders; veel, weinig, cremig, waterig, klonterig, gelig..... en bij mannen dus ook; veel, weinig, dun, dik, wit, doorzichtig, etc! Geniet samen van al die gekke dingen en er komt vast een gezond kleintje lieverd!
Bibi (Gast) - schreef op 14-10 om 10:05
ja het is heel spannend !! Willen zo graag een kindje hoop dat het snel lukt, zijn nog vrij jong (24) dus hoop dat dat beetje meehelpt  
Hahah ja dat denk ik ook wel Merel! Alleen mannen zijn meestal niet zo open als vrouwen, in ieder geval mijn partner niet haha. En daar heb je zeker gelijk in dat de afscheiding en sperma elke keer anders kan zijn, maar omdat het bijna nooit gebeurde raakte ik even in paniek 
Clautjuh - schreef op 14-10 om 12:38
Dat viel mij ook wel eens op hoor dat het soms wat klonteriger is. Volgens mij kan dat geen kwaad idd. Succes !
Bibi (Gast) - schreef op 14-10 om 17:55
super bedankt Clautjuh! Nu duimen, morgen gaan we het proberen 
Clautjuh - schreef op 14-10 om 20:02
Wij zitten nu ook in de vruchtbare dagen dus ook in spanning de komende weken. 
Bibi (Gast) - schreef op 14-10 om 20:32
wat leuk Clautjuh! Heel veel succes, duim voor je!
Merel - schreef op 15-10 om 07:19
Bibi, veel plezier met proberen! Clau ook! Hoe gaan jullie het aanpakken?
Bibi (Gast) - schreef op 15-10 om 18:34
Hoi Merel, bedankt !
Wij hebben het vanmiddag geprobeerd, wij doen eerst goed asn voorspel aangezien ik ergens heb gelezen dat ze sperma van een opgewonde man "beter" is, of het zo is geen idee haha maar niet geschoten is altijd mis! Morgen avond proberen we het weer, ben zooo benieuwd hoop dat het lukt!
Heel gek maar heb echt het gevoel dat het raak is, waarom weet ik niet  maar ga niet teveel hopen anders valt het alleen maar tegen.
Zijn jullie ook bezig Merel of ben jij al zwanger?
Liefs bibi
Merel - schreef op 17-10 om 08:48
Hi Bibi, dat had ik ook gehoord en toevallig vind ik voorspel altijd heeeeel leuk, hihi!  Maar hoe hebben jullie het sexen gedaan? Daar kun je ook veel doen om je kansen te vergroten lees ik steeds!

Wij hebben net een kleine meid en denken voorzichtig na over hopelijk nog eentje! Nog niet heel serieus, maar we letten nergens op als je begrijpt wat ik bedoel!
Bibi (Gast) - schreef op 17-10 om 09:17
Hee Merel!
Ja voorspel vinden wij zelf ook heel leuk 
Met seks doen wij eigenlijk doggy style, zodat het sperma zo diep mogelijk ingaat en een grotere kans is dat de zaadcellen mijn eicel bereiken hihi. Als mijn partner is klaargekomen dan ga ik even 5minuutjes rustig op mijn rug liggen met mijn benen omhoog tegen de muur om zodat het sperma langer erin blijft, ook ergens gelezen dat het kan helpen haha! 
Aahh super leuk! Nog gefeliciteerd met de kleine meid hoe hebben jullie het destijds aangepakt? 
Anoniem (Gast) - schreef op 23-12 om 08:20
Hi bibi, 
Mijn man heeft dit ook, de oorzaak ben ik naar opzoek, vandaar dat ik hier belandde. Maar wij hebben 3 gezonde kindjes , dus je hoeft je daar geen zorgen over te maken!  

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Afwijkende sperma, HELP???!!!' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan