Wanneer ovulatie?? - Zwanger worden forum

Bibi (Gast) - schreef op 13-10 om 20:46
Hallo dames,

Heb een vraag ivm met mijn ovulatie. Ben tot nu toe 2x ongesteld geweest nadat ik gestopt ben met de pil. Eerste keer cyclus van 27 dagen gehad en 2de keer 30 dagen.
Nu zit ik op de 13de dag van mijn cyclus en zou dus morgen mijn ovulatie hebben als ik weer 27 daagse cyclus heb en anders maandag als het 30 dagen duurt.
Ik ben al 3 dagen aan het testen met ovulatie testen maar tot nu toe negatief, heel licht streepje maar.
Ik test ook mijn afscheiding en het is al 3 dagen wit en creme achtig, niet eiwitachtig en rekbaar zoals het zou moete zijn als je bijna ovuleert.
Ik ben bang dat ik mijn ovulatie mis, want mijn partner en ik willen het proberen 2 dagen voor mijn ovulatie en de dag zelf om de meeste kan te hebben dat het raak is.
Wat denken jullie, komt mijn ovulatie eraan of is die al geweest??

Liefs bibi
2 antwoorden en 31250612x bekeken
Puck - schreef op 13-10 om 20:52
Ik denk dat je ovulatie nog moet komen. De kans dat het voor de 10de dag al was is maar klein. Het kan ook zijn dat je ovulatie nog iets later komt in je cyclus.
je kunt ook vanaf nu om de dag vrijen, dan weet je zeker dat je qua timing goed zit. En dan eventueel een keer extra als je toch een positieve ovulatietest hebt.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wanneer ovulatie??' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan