Ongestelt en zwanger? - Zwanger worden forum

Yentl (Gast) - schreef op 15-10 om 00:20
hoi lieve lezers,

Ik zit met een vraag in me maag misschien kunnen jullie me helpen. Heb 3 weken geleden seks gehad (met condoom) maar we zijn zo ruw geweest met het condoom omdat hij veelste klein was. Gisteren helemaal in de stress gezeten omdat ik deze week toch wel ongestelt moest worden en me lichaam voelde raar. Vanmorgen toch ongestelt geworden maar blijf paar zwangerschaps kwaaltjes houden zoals vreetbuien alles sterker ruiken gevoelige borsten ( terwijl je er normaal een bal tegen aan kan schoppen en ik voel het niet) zal ik toch wachten totdat de bloedingen over zijn en daarna een test doen? Ik weet het even niet. Het was ook eenmalig want het was een vriend van me en we hebben dus geen relatie. 
1 antwoord en 31210622x bekeken
Clautjuh - schreef op 16-10 om 22:42
Ik zou juist zsm een testje doen. Mocht het negatief zijn dan voor de zekerheid over een week nog een testje. Anders maak je je misschien druk om niets. Succes !

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Ongestelt en zwanger? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook


Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan