1 dag na menstruatie onveilig seks gehad. Zwanger? - Zwanger worden forum

Lizz234 - schreef op 20-10 om 23:55
Hoi! Ik slik al zeker een jaar de pil niet meer. Nu heb ik 1 dag na mijn laatste menstruatie dag seks gehad onveilig en mijn vriend is ook volledig in mij klaargekomen. Zou ik zwanger kunnen zijn en zijn er ook meer mensen die dit zijn overkomen? 

Liefs liz
26 antwoorden en 15720846x bekeken
---- - schreef op 21-10 om 01:45
Het lijkt me heel onwaarschijnlijk dat je zwanger bent, er bestaat altijd een hele kleine kans dat het alsnog raak is, ligt aan de lengte van je cyclus ook! Hoelang is je cyclus normaal en hoelang ben je normaal ongesteld? 
Anoniem (Gast) - schreef op 03-03 om 23:49
Hey ik heb net zelfde als haar voor zou je me kunnen helpen?
Ik was op me laatste dag van me regels en zag dat alles goed weg was dus mijn regels waren gedaan dus ik had onveilige seks maar had wel weer me 1ste pil genomen maar een half uur erna kwamen mijn regels terug ben ik nu veilig of niet en hij is gekomen in mij.
Merel - schreef op 21-10 om 04:37
Kans is inderdaad klein maar is er wel. Welke anticonceptie gebruik je dan wel?
Clautjuh - schreef op 21-10 om 06:30
Die kans is bijna nihil. Je eisprong vind 14 dagen voor je volgende menstruatie plaats. Ik weet niet hoe lang jou cyclus is maar dat maakt het dus onwaarschijnlijk. Als je niet zwanger wilt raken zou je toch iets van anticonceptie moeten gebruiken. Wil je wel zwanger raken dan zal je toch rond je eisprong sex moeten hebben. Alles daarover is gewoon makkelijk op internet te vinden. 
Esje - schreef op 21-10 om 10:53
Lijkt me niet: je bent dan nog niet vruchtbaar...
Suuske - schreef op 21-10 om 11:11
Dus je bedoelt 1 dag nadat het bloeden gestopt was? Dan denk ik eerlijk gezegd dat die kans niet nihil is. Ligt er inderdaad aan hoe lang je cyclus normaal is en hoe lang je menstruatie is. Ze zeggen dat spermacellen soms wel tot een week kunnen leven, dus bij een wat kortere cyclus (waarbij de eisprong dus eerder is dan ongeveer 14 dagen na het begin van je ms), is die kans er wel.
Zou je het willen of er blij mee zijn?
Anoniem (Gast) - schreef op 03-01 om 20:47
Hoii 
Ik zit meet een probleem ik heb de 1ste dag na mijn menstruatie seks gehad onbeschermd ik lies dat de kans klein is maar maak mezelf er wel druk over
Merel - schreef op 03-01 om 23:20
Waarom maal jij je druk? Waar is hij klaar gekomen? En waarom onbeschermd als je geen kind wil?
Anoniem (Gast) - schreef op 04-01 om 08:40
Het was zeker niet slim inderdaad en wil zeker nog geen kinderen h hij is net niet in mij gekomen maak me er druk over omdat ik het nooit onveilig had moeten doen ik weet dat mensen nu gaan zeggen dat het mijn eigen domme fout is maar er is nu helaas niet egt veel meer aan te veranderen 
Anoniem (Gast) - schreef op 04-01 om 08:54
Morning afther pil halen bij de kruitvat en nooit meer onveilig sex hebben.
Anoniem (Gast) - schreef op 04-01 om 16:53
Met de morning afterpil ben ik telaat.. daarom maak ik me zorgen
Merel - schreef op 04-01 om 19:19
Kans dat je zwanger bent is enorm klein, anders toch even naar de Ha.
Suuske - schreef op 04-01 om 20:21
Zie mijn tekst hierboven van 21-10. Ik denk dus niet dat die kans nihil is, maar dat is afhankelijk van de duur van je menstruatie, de lengte van je cyclus en hoe lang de zaadcellen blijven leven. .. het enige dat je nu kunt doen is afwachten helaas. En als je menstruatie uitblijft, een test doen.  Succes met afwachten!
Merel - schreef op 05-01 om 00:57
Het is in elk geval een kleinere kans als een klein weekje verder. Maar in theorie kan ze van alle keren sex zwanger raken. En misschien doet ze dit wel vaker of voor het zingen de kerk uit oid... allemaal riskant als je niet zwanger wilt worden.

Maar een anonieme gast, dus daar horen we snel niets meer van.
Anoniem (Gast) - schreef op 08-01 om 20:08
Vindt het een aparte mening die je uit over mij je gaat er maar gelijk van uit dat ik vaker onveilige seks heb? Erg apart ik heb een domme fout gemaakt en daar ben ik het zeker mee eens ja de fout is nu al gemaakt duss hoop alleen maar op goed bedoeld advies graag
Merel - schreef op 09-01 om 02:30
Lizz234 (als jij nu ook de anoniem bent); ik zeg niet dat jij het vaker onveilig doet, er staat MISSCHIEN. En je kwam hier niet voor advies, maar antwoord op een vraag die niemand kan beantwoorden...
Anoniem (Gast) - schreef op 10-01 om 10:16
Ik kom  hier voor advies niet voor een antwoord  waarder alle andere adviesen erg! Dank daarvoor 
Maar ben het niet met je een merel je vult weer zomaar dingen voor mij in maar goed laten we er maar over op houden
Merel - schreef op 11-01 om 06:35
Wat vul ik zomaar voor je in?
Anoniem (Gast) - schreef op 11-01 om 17:02
Heb geen zin meer om in discussie te blijven gaan jij hebt je mening en ik 
Merel - schreef op 11-01 om 19:27
Het was geen discussie, jij zegt dat ik ervan uitga dat jij vaker onveilige sex hebt (heb ik niet gezegd, er staat “misschien doet ze dit wel vaker”). Anders zou ik gezegd hebben dat je dit vaker doet. Ik houd er niet zo van als een anoniem iemand opeens zegt dat ik iets zeg, dat “apart” noemt en dat terwijl het duidelijk voor iedereen te lezen is dat ik aangaf dat het “misschien” zou kunnen, alleen om aan te geven dat je van alle keren zwanger kunt raken.

En daarna doe je het nog een keer; ik “vul dingen zomaar voor jou in” beweer je, maar ook dat onderbouw je niet.
Maar je hebt gelijk; waarom in discussie gaan als jij toch nergens op in gaat en als anoniem iemand op een forum komt vragen of “je zwanger zou kunnen zijn van onveilige sex?”. Dan lijkt het mij nuttiger dat jij je tijd besteedt aan het lezen van je biologie boekje (en dat vul ik dan wel even voor je in! ).

Groot nadeel van dit forum al die anonieme “gasten”.
Linda (Gast) - schreef op 11-01 om 22:26
Tjonge, catfight!
Ik zie in Merel haar reactie ook niets kwaads. Ze neemt de moeite om je de tip te geven naar de huisarts te gaan terwijl je vragen vrij simpel is. Natuurlijk kun je zwanger raken door onveilige sex, gelukkig wel anders waren de meeste meiden hier voor niets!
Kriebelbeestje (Gast) - schreef op 13-07 om 14:07
De kans is wat klein omdat je je ovulatie gehad heeft en met je menstruatie het "afgestorven eicel" eruit komt. Het kan echter wel!!! De kans is alleen klein.
Mila (Gast) - schreef op 13-07 om 17:55
Je weet dat je op hele oude berichten aan het reageren bent Kriebelbeestje?
Lucas (Gast) - schreef op 17-01 om 00:56
Hoi, ik en mijn vriendin hebben seks gehad net na haar menstruatie. Echter is ze nu een dag aan de pil zijn we nu beschermd ? 
Lucas (Gast) - schreef op 17-01 om 00:57
Op de zelfde avond seks gehad als dat de pil die ochtend genomen is
Luna333 (Gast) - schreef op 03-03 om 23:35
Mijn regels waren gestopt dus ik had onveilige seks gehad daarna had ik mijn 1ste pil weer genomen en ong een half uurtje later kreeg ik me regels weer ben ik nu veilig ofniet?

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '1 dag na menstruatie onveilig seks gehad. Zwanger? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook
Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan