Wat is dit? - Zwanger worden forum

Lucifer - schreef op 26-03 om 22:16
WHelp mij!
Ik heb al 2-3 maanden en implanon & weet niet of dit klopt. In het begin had ik bijna 2 maanden aan een stuk mijn regels, maar sinds een week of 2 zijn ze weg.. ben in 2 weken ook 4 kg bij & nu ook weer 1-2 kg af. Maar ik loop al 2 dagen constand misselijk rond & pijn in mijn maag en ze gaan gepaard met men jeukende borsten & ben nogal snel op mijn tenen getrapt en emotioneel. Is dit het werk van het staafje? Of van iets anders in mijn buikje? Of is men lichaam zich aant aanpassen opme staafje?

Aub.. help mij..
7 antwoorden en 28896464x bekeken
Lucifer - schreef op 26-03 om 22:21
Had vanmorgen ook last van zware migraine
Anoniem (Gast) - schreef op 26-03 om 22:24
Raar verhaal. Zelfde als wat je eerder al opgehangen hebt op t forum.. doe gewoon een test als je t per se wilt weten. 
Lucifer - schreef op 26-03 om 22:28
Ja maar dat is helaas fout afgelopen.. 
Anoniem (Gast) - schreef op 26-03 om 22:48
Hoezo heb je dan een implanon? Uit dat bericht blijkt dat je nog thuis woont etc. en dan ga je hier een beetje hopen dat je zwanger bent terwijl je anticonceptie gebruikt? Je moet bij mij niet aankomen met deze onzin. Een kind is geen speelgoed. 
Lucifer - schreef op 26-03 om 22:57
Pardon.. ik hoop juist nix! Ik ben men kind verloren! & was verplicht van de prof een implanon te steken doordat ikzelf nog niet stabiel genoeg was op medisch vlak! En ik hoop juist dat ik niet zwanger ben uit schrik voor de kleine! Ik wil dit niet nogmaals meemaken he! Ik wil men kind da ni aandoen! 
Lucifer - schreef op 26-03 om 23:05
Ik had gvd men eigen leven opt spel gezet voor mijn kleine! De kans da ik mijn donorlongen ging afstoten was 1op2 en toch deed ik het maar helaas ben ik het verloren! Ik heb mijn leven opt spel gezet eh voor me kleine! Nie die van hem.. daarom wil ik dit geen 2x meemaken! 
Anoniem (Gast) - schreef op 27-03 om 00:05
Even off topic. Als je je eigen leven op het spel zet, zet je ook dat van je ongeboren kind op het spel. Want als jij vroeg in je zwangerschap komt te overlijden gaat je kind ook dood of wordt het onderontwikkeld geboren met alle gevolgen van dien. Zelfs als je later tegen je uitgerekend datum zou overlijden heeft dit gevolgen omdat er dan maar net hulp moet zijn die jouw kind optijd uit je buik haalt zodat het niet door zuurstof gebrek dood gaat of een achterstand oploopt.

On topic. De klachten die je beschrijft passen bij de bijwerkingen van implanon, zie onderstaande website. Bij twijfel kun je altijd een test doen maar ip zou je voor 3 jaar beschermd moeten zijn tegen een zwangerschap. 
https://www.anticonceptie.nl/product/anticonceptiestaafje/implanon-nxt/

Ik hoop dat deze info je onzekerheid verminderd. Ik hoop ook dat je spoedig lichamelijk weer stabiel bent en je in de toekomst van een gezond kindje kunt genieten. Neem ook de tijd om het verlies van je eerste kindje te verwerken.

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp 'Wat is dit? ' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan