2x "ongesteld" - Zwanger worden forum

Indra - schreef op 29-07 om 10:53
Hallo allemaal!
Ik ben nu sinds een halfjaartje gestopt met de pil en ben nu 3 maanden actief aan het proberen om zwanger te raken.
Ik gebruik een app waardoor ik mijn vruchtbare periodes nauwkeurig kan opvolgen.
In het begin van deze maand kreeg ik mijn maandstonden (tot 8/7) en 11/7 had ik mijn eisprong. In deze periode hebben we elke dag gevreeën.
Mijn menstruatiecyclus is altijd heel nauwkeurig, maar nu had ik plots de dagen na mijn eisprong het gevoel van een knoop in mijn maag te hebben, voortdurend honger maar toch te misselijk om te eten.
De 25ste had ik plots bloedverlies, heel licht van kleur (bijna roze). Nu (de 29ste) heb ik het nogsteeds. Het is echter niet genoeg om maandstonden te noemen want mijn tampons zijn maar 1/3de ofzo "gevuld" terwijl ik ze normaal altijd heel hevig heb.
Ik heb nooit last gehad van gevoelige borsten tijdens mijn menstruatie maar nu is het verschrikkelijk erg, vooral mijn tepels zijn erg gevoelig en pijnlijk als ik of mijn vriend er aan kom.
Ook heb ik last van erge moodswings en huil ik elke avond zonder reden.
Ik heb totaal geen idee wat er aan de hand is want dit is de eerste keer dat ik 2x "ongesteld" ben in 1 maand tijd en ik weet niet eens of ik het wel ongesteld zijn kan noemen, omdat het zo anders is en ik me ook zo anders voel.

Iemand die meer informatie heeft hierover?
Ik hoor het echt graag!


Alvast bedankt!
4 antwoorden en 27430654x bekeken
Tooby - schreef op 29-07 om 11:23
Als je 3 dagen na je menstruatie al je eisprong hebt, ga ik er vanuit dat je een korte cyclus hebt(?), dus is je volgende menstruatie dan rond deze tijd of zou die normaal later komen? Want dan zou dit gewoon je menstruatie zijn, maar minder in volume, want je menstruatie komt doorgaan +- 14 dagen na je ovulatie.

Je zou een zwangerschapstest kunnen doen. Als je je erg zorgen maakt kan je de dokter bellen, maar ik denk dat die zal adviseren om af te wachten tot de volgende maand, kijken hoe je menstruatie dan is.

Je symptomen kunnen zwangerschapssymptomen zijn, maar ze kunnen ook "gewoon" je hormonen zijn.

Indra - schreef op 29-07 om 11:52
Ja vorige maand had ik mijn maandstonden 3 dagen eerder, vandaar dat mijn eisprong er zo snel op volgde... normaal was dat niet zo, dus ik snap er niets meer van ... 
Indra - schreef op 29-07 om 11:54
Normaal heb ik een lange cyclus en had in die app ook aangegeven dat ik mijn regels vorige maand vroeger had en dan berekent die automatisch wanneer ik mijn volgende zou hebben en de bloeding was dus ongeveer een week voor mijn "nieuwe datum"
Tooby - schreef op 29-07 om 11:56
Je moet niet al teveel aan de App hangen.
Je menstruatie komt rond 14 dagen na je ovulatie. Dus dit is je menstruatie, gewoon iets lichter dan normaal.
Ook is je ovulatie vrij snel na je menstruatie, maar dat kan gebeuren. Hoe weet je dat je je ovulatie had?
Ik zou gewoon afwachten tot volgende maand en kijken hoe het dan gaat, mocht het weet korter zijn of weer heel licht, dan ermee naar de dokter, daar zijn ze immers voor

Reageren

Je kunt reageren op dit onderwerp '2x "ongesteld"' in het Zwanger worden forum

Naam
Email notificatie Emailnotificatie is alleen beschikbaar voor ingelogde leden ! ja nee
ps, je reageert als gast. Wil je liever inloggen registreer je dan even of of log in met facebook




Brabbels maakt gebruik van cookies. Cookies worden gebruikt om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale media features toe te voegen en ons webverkeer te analyseren. Wij delen informatie over het gebruik van Brabbels met onze social media partners, adverteerders en analytics. Zij kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die over jou is verzameld via verschillende services of websites. info / verbergen en toestaan